Nes(t)oudná Monika Štiková: Šokující tvrzení o vlastním těle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nes(t)oudná Monika Štiková: Šokující tvrzení o vlastním těle!

Monika Štiková je velmi sebevědomá.
Monika Štiková je velmi sebevědomá. (FOTO: archiv Moniky Štikové, profimedia)

Její sebevědomí by ji mohla závidět kdejaká žena. Jedna z hlavních hvězd reality show Štiky Monika Štiková (45) je natolik sebevědomá, že by sebevědomí mohla i rozdávat. Její sebevědomí ještě stouplo, když nafotila odvážné akty. A jako třešničku na dortu k tomu prozradila jedno šokující tajemství.

Matka Ornelly a Charlotte se rozhodně nebojí ukázat, jak ji pánbůh stvořil. I přesto, že Štiková zhubla a vypadá lépe, než se prezentuje v reality show, někteří členové rodiny nemají pro její akty pochopení. Část rodiny si myslí, že prostřednictvím fotek chce ulovit mladého kolouška.

I přes nepřízeň členů rodiny se Štiková rozhodla, že nafotí další nahé fotografie. Tentokrát si ale vezme na starost celý proces! Výsledek dle jejích slov bude uchvacující. Na modelku nemá Monika sice ty správné míry, ale rozhodně se bude na co koukat.

Kromě fotografií si Štiková připravila i menší pikantnost o svém těle. Každá žena má na svém těle část, kterou má nejraději. Monika si je své nejoblíbenější části také plně vědoma. „Mám mrdavý oči. Vím to a je to tak. Prostě to tam napiš,“ řekla Štiková pro eXtra.cz.

 BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
16. 6. 2018 • 08:37

Ta ženská je evidentně duševně postižená a člověku by jí mělo být líto, ale tahle bohužel vyvolává jen touhu profackovat jí ten její prasečí rypák.

janova
15. 6. 2018 • 21:04

Monika Štiková - jak vypadá, za to nemůže. To jí předali v genech. Ale to, co vypustí z pusy, tak to je žumpa nejhrubšího kalibru. To je její vizitka. Hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.