Bára Kodetová: To je naše Violetka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bára Kodetová: To je naše Violetka!

Bára Kodetová s malou Violetou
Bára Kodetová s malou Violetou (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Houslový virtuos Pavel Šporcl (34) si včera v dopoledních hodinách z porodnice v Podolí odvezl svou přítelkyni herečku Báru Kodetovou (35) i s malou Violetou.

Houslový virtuos Pavel Šporcl (34) si včera v dopoledních hodinách z porodnice v Podolí odvezl svou přítelkyni herečku Báru Kodetovou (35) i s malou Violetou. „Tři dny jsem tam bydlel a učil se přebalovat a koupat,“ svěřil se deníku Aha! Pavel Šporcl. Takže tatínek je připravený!

Zatím je malá Violeta velice klidné dítě. „Nepláče a je hodná, kéž by jí to vydrželo,“ přeje si šťastný tatínek, kterého teď čeká měsíc volno, kdy se bude doma starat o svá tři děvčata.

Šestiletá Lily, první dcera Báry, se samozřejmě na sestřičku taky těší. „Už byla i v porodnici a moc si chtěla Violetu pochovat, samozřejmě jsme jí to dovolili, horší bylo, že už ji pak nechtěla dát z ruky,“ smál se Šporcl, který doma připravil vše potřebné pro narozené děťátko. „Myslím si, že alespoň do těch začátku nám nic nechybí, naprosto všechno je nachystané,“ dodal Šporcl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.