Pánek z Novy: Na Kypru s přítelem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pánek z Novy: Na Kypru s přítelem?

Reportér Novy Jiří Pánek (vpravo) a tajemný mladík po jeho boku na Kypru. Že by jeho životní partner?
Reportér Novy Jiří Pánek (vpravo) a tajemný mladík po jeho boku na Kypru. Že by jeho životní partner? (: Pinkstar.cz)

PRAHA/LARNAKA – Kdo patří mezi pravidelné diváky Televizních novin na Nově, bezpochyby zná reportéra Jiřího Pánka (32). V nejsledovanějším večerním zpravodajství v zemi září už několik let. A kde takový prestižní televizní reportér odpočívá?

Kdo patří mezi pravidelné diváky Televizních novin na Nově, bezpochyby zná reportéra Jiřího Pánka (32). V nejsledovanějším večerním zpravodajství v zemi září už několik let. A kde takový prestižní televizní reportér odpočívá? V případě Jiřího Pánka u moře. Deníku Aha! se podařilo získat několik snímků z jeho dovolené na Kypru, kde byl nedávno s přáteli a údajně i se svým přítelem…

„Byl jsem s partou známých na Kypru, celkem pět lidí, stačí vám tato informace?“ okomentoval nám Pánek dotaz, zda je na jednom ze snímků i se svým partnerem. Televizní reportér se nijak zvlášť tím, že je mu dobře ve společnosti mužů, netají. Nevadilo mu ani, že jsme se ho na to zeptali! O mladíkovi, který s ním byl na dovolené, ale více prozradit nechtěl. Celkem strávil sympatický reportér »nováckého« zpravodajství na řecké části ostrova Kypr jeden týden a podle fotografií se rozhodně se svými přáteli nenudil. Při cestě zpět do České republiky si pak Pánek hezky ustlal v letadle. Že by ho zmohly noci plné tance, alkoholu a vášnivého sexu?

V nejsledovanějších Televizních novinách pracuje reportér Jiří Pánek už několik let, a jak se nám podařilo zjistit od lidí z jeho okolí, pokud to jen jde, tráví volný čas v posilovně nebo v soláriu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.