Kate Middleton terčem kritiky! Tohle měla princi Georgeovi (4) zakázat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate Middleton terčem kritiky! Tohle měla princi Georgeovi (4) zakázat

Kate by prý takové hračky neměla synovi dovolit.
Kate by prý takové hračky neměla synovi dovolit. (Foto: Reuters, ara)

Kate Middletonové je ostře kritizována poté, co dovolila malému princi Georgeovi, aby si hrál s pistolkou. Šlo sice jenom o neškodnou plastovou hračku, ale i tak se kvůli tomu na sociálních sítích rozpoutala doslova bouře.

Princ George si krátil čas hrou s pistolí, nožem a pouty v průběhu zápasu v pólu, kde se všichni členové rodiny velmi dobře bavili. Kritika přišla nečekaně. „Smutné vidět George hrát si se zbraní, zatímco celá země řeší problémy s kriminalitou,“ upozornil Daily Mail na názory, které se objevily na sociálních sítích.  Podle dalších lidí by bylo lepší, kdyby si syn prince Williama a Kate Middletonové hrál třeba s autíčkem nebo s míčem.

Pohled na prince George mířícího pistolkou v době, kdy dochází k nejrůznějším teroristickým útokům, je poměrně šokující a není se co divit, že Britové se bouří. Oficiální vyjádření k této nepříjemné události zatím královská rodina nevydala. Zřejmé ale je, že právě tento výběr hraček nebyl pro urozeného chlapce příliš vhodný.

 Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Ellen
13. 6. 2018 • 22:24

Bože,nedělejte z toho drama ! Není jediná která nechá svému dítěti si hrát s dětskou pistolkou! Je to jiz normální že kluci si hrají s pistolkou a holky s panenkou !

vigela
12. 6. 2018 • 22:09

Podle mne by se zbraně jako hračky neměly vůbec vyrábět. Pohled na dítě mířící na člověka pistolkou, třeba jen stříkací, je mi velmi nepříjemný.

234jarmila@...
12. 6. 2018 • 20:00

V tom případě, je ještě víc tupá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.