Tragédie světoznámého lyžaře (40): Přišel o malou dcerku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tragédie světoznámého lyžaře (40): Přišel o malou dcerku

Nejúspěšnější americký sjezdař Bode Miller s manželkou Morgan prožívají rodinnou tragédii. Při návštěvě u sousedů se jim v bazénu utopila rok a půl stará dcerka
Nejúspěšnější americký sjezdař Bode Miller s manželkou Morgan prožívají rodinnou tragédii. Při návštěvě u sousedů se jim v bazénu utopila rok a půl stará dcerka (koláž iSport.cz)

Olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa v alpském lyžování prožil zřejmě nejhorší víkend v životě. Jeho devatenácti měsíční dcera Emeline Grier se utopila v průběhu oslavy.

K neštěstí došlo v americké Orange County, kde se lyžař i s manželkou Morgan účastnil večírku u sousedů. Jejich dcera nešťastnou náhodou spadla do bazénu. Přivolaní lékaři se jí snažili pomoci, ale po převozu do nemocnice, konstatoval koroner smrt.

„Oba jsme naprosto zdevastovaní. Nikdy za milion let by nás nenapadlo, že budeme muset čelit takto obrovské bolesti. Její láska, světlo a duše nikdy nebudou zapomenuty. Naše malá holčička milovala život a prožívala ho naplno každý den,“ uvedli Morgan a Bode Millerovi na sociální síti.

 

Emeline byla nejmladším z jejich čtyř dětí. Její smrt zdrtila nejen rodinu, ale i jejich přátele a fanoušky. „Zničující novinky. Mé nejhlubší kondolence tobě a tvé rodině Bode,“ uvedla na Twitteru lyžařka Lindsay Vohnová.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.