Aneta Langerová (31) ukázala novou přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Aneta Langerová (31) ukázala novou přítelkyni!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (profimedia.cz)

Od rozchodu Anety Langerové a Olgy Špátové už uplynuly dva roky. Historicky první vítězka SuperStar se teď ukázala na veřejnosti po boku nové ženy.

Na festival Praha Žije Hudbou dorazila Aneta Langerová ve společnosti neznámé brunetky s potetovanou pravou nohou. Po Anetině vystoupení spolu odjely autem, které řídila brunetka. Ta je nápadně podobná zpěvaččiným bývalým přítelkyním, jak Olze Špátové, tak Ivě Millerové.

 Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dixi10@...
12. 6. 2018 • 10:25

Ať si randí s kým chce, její sexualita mi je srdečně ukradená, ona taky ale ta její muzika!! To není ani pro pohřeb dobrý. Pokaždé když to slyším v radiu, které bůh ví proč to pouští, musím přeladit. Také umíráčky. Buď je v totální depce nebo jí v mládí zneužívali a takhle se s tím vyrovnává. To ať si zpívá někde na poli ale netahá to na světlo, nechápu ty přírodňáky, co to vydrží poslouchat celou minutu. To je asi nějaký kult zdeptaných lidí....těch jejích deset fanoušků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.