Bartošová – Štaidl: Válka o Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová – Štaidl: Válka o Artura!

PRAHA – Boj o Artura Štaidla (10), syna zpěvačky Ivety Bartošové (41) a bývalého hudebního skladatele Ladislava Štaidla (62), se rozhořel naplno! Přátelé princezny české popmusic zuří, že se Štaidl starší nechová jako chlap a jen mlží ohledně svého údajného zájmu soudit se o jejich společné dítě.


„Láďo, braň zájmy svého syna a řekni chlapsky nahlas, že je to lež! Když mlčíš, vypadá to, že chceš Ivetu o Artura opravdu připravit!“ zlobí se rozhořčeně okolí Bartošové. „Bylo by opravdu lepší, kdyby se pan Štaidl v tuto chvíli vyjádřil. Tenhle stav totiž nikomu neprospívá,“ připouští například nejbližší kamarádka Bartošové a Arturova chůva Zlata Dvořáková alias Golda.

„Láďa se rozhodně soudit nebude. Pochybnosti o výchově Ivety má, ale je mu jasné, že kluci jsou víc fixovaní na matku, a i proto do toho nejde. Ví, že by to synovi strašně uškodilo,“ říkají přátelé Ladislava Štaidla. Sám Štaidl se včera opět odmítl vyjádřit.

Mlčení Ladislava Štaidla tak stále visí nad Ivetou jako nevyřčená hrozba a vnáší do vztahu obou rodičů Artura obrovský stín pochybnosti.


Autor: (daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.