Karel Šíp - Všechny hlídal! A takhle se tajně oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Šíp - Všechny hlídal! A takhle se tajně oženil!

Novomanželé Karel Šíp a Iva Havránková těsně po obřadu, když potkali šokovaného Petra Salavu, který šel hrát tenis.
Novomanželé Karel Šíp a Iva Havránková těsně po obřadu, když potkali šokovaného Petra Salavu, který šel hrát tenis.

PRAHA – Neuvěřitelně nabitý týden na řeckém poloostrově Kassandra v hotelu Pallini Brach strávili Jiřina Bohdalová, Jitka Zelenková, Milan Pitkin, Pavel Větrovec, Petr Salava, Karel Šíp a další členové populární Amfory.


Exkluzivní foto

Dominantní postavou celého pobytu se stal bavič a moderátor Karel Šíp (62), který měl tradičně na starost jakousi zprávu o veškerém dění v rámci pobytu výpravy. „Jeho zprávy a glosy bývají vždy velmi trefné a peprné a proto si všichni dávali na Karla dobrý pozor a tradičně se ozývalo konstatování: Bacha, Karel jde…“ prozradil prezident Amfory, moderátor Petr Salava.

Kliknutím zvětšeteVe své zprávě, kterou Karel Šíp přednesl ve čtvrtek 26. července pozdě večer, se nakonec vtipně trefoval do všech členů výpravy. „Celou zprávu zakončil konstatováním, že je před námi už jen pátek a v ten den, že se jistě žádná velká událost nestane. To jsme ještě netušili, co lišák Karel vymyslel. Dlouho dopředu tajně naplánoval na páteční dopoledne svoji svatbu s přítelkyní Ivou Havránkovou. Ráno jsme všichni pode dveřmi nalezli netradiční svatební oznámení. Kliknutím zvětšeteNikdo nic netušil, kromě svědků Jiřiny Bohdalové a Vasilise Panatsise.“ uznale konstatoval Salava. Kliknutím zvětšeteSvatební přípitek novomanželů s přáteli se potom uskutečnil na hotelové terase a pokračoval večerní veselicí v nedaleké mexické restauraci, ale s českými písničkami, které hrála skupina S.K.Band. Mimo umělců zpívala i stovka klientů CK Greece Tour Prague, která tam s Amforou byla.

Během týdne se uskutečnila i řada sportovních turnajů, tradičně vyhecovaných ziskem Šavrdovy ceny za poslední místo. „Tato cena má už dvanáctiletou historii a na štítcích je zapsáno přes dvě stovky osobností i normálních turistů, Kliknutím zvětšetekteří skončili na posledním místě nejrůznějších klání,“ řekl deníku Aha! majitel CK Greece Tour Prague Vasilis Panatsis. A tak došlo na tenisové turnaje mužů i mixů, na stolně tenisovou bitvu, kde téměř na vrchol vystoupil klavírista Pavel Větrovec, Kliknutím zvětšetena bojovku připravenou pro české děti, kde si zařádil vnuk Jiřiny Bohdalové Vojta Staš (11) i na partičky mariáše. V plaveckém souboji si to rozdali Karel Vágner se svým synem Josefem (15). „Když mě, Pepo, porazíš, dám ti klidně melouna,“ řekl Karel Vágner synovi. „Kdo by ale čekal peněžní odměnu, byl by zklamán. Pepa si za přesvědčivou výhru odnesl pouze krásně zpracovanou pochoutku,“ přiznal Salava. Kliknutím zvětšeteCenu pro nejstaršího účastníka výpravy si odnesl herecký nestor Ivo Niederle (78).

Člen Banjo Bandu Ivana Mládka, bavič Milan Pitkin rozdával celé dny dobrou náladu desítkami vtipů a večer řádil se svojí tahací harmonikou a staropražskými písničkami. „Byl to krásný týden, ale velmi náročný. Kliknutím zvětšeteMoc jsem toho nenaspal, po této dovolené bych potřeboval ještě další týden klidu…“ konstatoval s úsměvem Milan Pitkin. Obdivuhodnou vitalitou a dobrou náladou sršely jak herečka Jiřina Bohdalová, tak i zpěvačka Jitka Zelenková, která nadchla diváky při svém vystoupení pod řeckými hvězdami.


Autor: Miroslav Graclík
Foto pro Aha! – Petra Zápecová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.