Štika proplula do V.I.P. vražd | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štika proplula do V.I.P. vražd

Monika Štiková
Monika Štiková (Robert Klejch)

Konečně je slavná! Monika Štiková (45) z rodinné reality show Štiky proplula až do seriálu. Slávychtivá a po penězích lačná blondýna za to ale nedostane ani vindru! Ve V.I.P. vraždách se totiž objeví díky herečce Kamile Špráchalové (46), která okopírovala nejen její vzhled, ale i chování.

Ambiciózní bohatá matka, která řídí život své dceři i rodinu a nejde pro ostré slovo daleko. To je Monika Rybová, která je nejen charakterem, ale i jménem inspirovaná právě Štikovou. „Scenáristky ji opravdu měly jako předlohu pro svou postavu,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. A herečka to dotáhla k dokonalosti.


„Vzít si blond paruku nás napadlo s maskérkou. Mám mizerné, jemné vlasy, každé ráno vypadám, jako bych si hlavu nemyla týden, takže paruky jsou pro mne skvělá volba. V tomto případě, myslím, postavu krásně dotvořila,“ přiznala Kamila. Z role je nadšená. „Ve své třicetileté divadelní praxi jsem si už pár potvor zahrála a zrovna teď zkouším další. Zato na obrazovce jsem dostala jen jednu protivnou princeznu a teď tuhle paní. Jsem za tu příležitost vděčná,“ dodala Špráchalová.


Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
9. 6. 2018 • 14:19

To scenáristům seriálu ani televizi nezávidím. Ta .íča je bude určitě žalovat. Nejlépe za poškození dobrého jména. Když si vezmete, že byla schopna žalovat i Tomia za to, že popřel sex s její dcerou , tak tohle si nemůže nechat ujít.

zadnice
9. 6. 2018 • 10:01

Běžte s tou hnusnou a nevychovanou ženskou do háje. Svědčí to úrovni televze Prima a hlavně jeho "vedení"!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.