Kornová a Asterová: Souboj barev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kornová a Asterová: Souboj barev!

Kornová vs. Asterová
Kornová vs. Asterová (Foto Aha! – Tonda Tran, Michal Protivanský, Instagram.com, ara)

Ani po padesátce nezůstává nic dlužna své výstřední vizáži. Sotva se Kateřina Kornová (51) zbavila dalších kil, zaměřila se na vlasy. Stejně jako moderátorky Sandra Parmová (32) či Hanka Mašlíková (36) podlehla růžové mánii. Jen herečka Jitka Asterová (58) jde proti proudu.

Kateřina Kornová (51)
Krotitelka hadů
Začala zdravě jíst a cvičit jógu. Razantní proměnu teď bývalá modelka podtrhla i cukrovou polevou na svých krátkých vlasech. „Nic zásadního mně k tomu nevedlo, ale pastelové odstíny se teď nosí, tak proč ne,“ vysvětlila Aha! exmanželka Jiřího Korna (69). Jako sladká barbína se ale rozhodně chovat nehodlá. Na večírku ve středověké krčmě v Dětenicích se mazlila s obřím hadem a ještě připomněla legendární hlášku z pořadu Prostřeno!: „Mačkáš mi hada, deb*le!“


Sandra Parmová (32)
Plameňák má zelenou
Sladit své kadeře s barvou plameňáků se rozhodla také primácká moderátorka. A od televize kupodivu dostala zelenou. Nakonec se Sandra rozhodla pro méně výraznou variantu, růžově zlatý nádech ve vlasech. „Zdá se mi, že sluší hodně lidem. Měla jsem ho už dřív, ale nikdy ne tak moc,“ okomentovala Parmová na sociální síti. Mezi kočárky ve Žlutých lázních se tak nepochlubila jen devítiměsíční dcerou Emily, ale i vlnami do růžova.  

Hana Mašlíková (36)
Odvaha na druhou
„Chtělo to jarní změnu. Manžela měnit nechci, jsem naprosto spokojená, takže to odnesly vlasy,“ shrnula moderátorka Snídaně s Novou důvody, proč navštívila kadeřníka. To, co začalo pokusem o jarní změnu, se v jejích pramenech zabydlelo až do léta. Po růžovém odstínu maminka devítiměsíčního Andrease sáhla po výstřednějším odstínu. „Je to rebel. Růžovou vystřídala korálová,“ pochlubila se Hanka změnou na sociální síti.


Jitka Asterová (58)
Pampeliška první
Léto se rozhodla přivítat po svém i bývalá učitelka sexu. Po letech dala košem čistě blond a vetkala si do ní neonově žlutou. „To není omylem, nespadla jsem do pampelišek. To mám opravdu schválně. Inspirovala mě jedna francouzská herečka také ve vyšším věku,“ řekla Aha! s odvoláním na dceru Jeana Gabina (†72). U chlapů svou proměnou ale zrovna neboduje. „Mužům se to moc nelíbí. Zato mám vlasy plné much. To je šílené, ta havěť si mě plete s kytkou,“ vtipkovala.

Kateřina Kornová sama na výstavě o sexu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.