Nová hvězda Ordinace: Kluk z dětského domova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová hvězda Ordinace: Kluk z dětského domova

Za úsměvem skrývá hodně těžký život.
Za úsměvem skrývá hodně těžký život. (Foto TV Nova)

Neskutečné životní příběhy se neodehrávají jen před kamerami Ordinace v růžové zahradě 2. Důkazem je splněný sen Lukáše Dolejše, který vyrůstal v dětském domově. Odmala toužil zahrát si v nováckém seriálu a teď se mu podařilo!

„V děcáku jsem od osmi do osmnácti let. Dostal jsem se tam kvůli tomu, že se maminka o nás nezvládala starat, protože se jí spustila schizofrenie kvůli tomu, že ji týral táta,“ prozradil Lukáš před natáčením. V seriálu si zahrál kurýra s květinami a televize Nova mu tak splnila životní sen.

„Bylo to pro mě hrozně zajímavý a doufám, že si to v budoucnosti ještě vyzkouším,“ svěřil se mladík. „Já bych to potřeboval zkusit ještě třikrát, abych byl úplně spokojený. Ale myslím, že ta třetí klapka byla celkem fajn,“ dodal Lukáš, kterého po skončení natáčení nechválil jen režisér, ale také herečka Berenika Kohoutová (27) coby seriálová Denisa Vlachová.

Sám pomáhá druhým
Poté, co na vlastní kůži zažil, jak je po odchodu z děcáku obtížné zařadit se do běžného života, se Lukáš prostřednictvím neziskové organizace snaží pomáhat všem z dětských domovů. „Děláme nejrůznější workshopy a festivaly, na kterých si děcka mohou vyzkoušet nejrůznější pozice,“ prozradil Dolejš.

Ordinace se loučí s největší hrdinkou seriálu.

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.