Exmanželka Elvise Presleyho: Má přítele z Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmanželka Elvise Presleyho: Má přítele z Prahy!

Priscilla Presley
Priscilla Presley ( Martin Přibyl a archiv Blesku )

Tento týden k nám zavítá někdejší partnerka krále rock and rollu. Už se k nám prý moc těší, jen ji mrzí, že u toho nebude její přítel z Česka.

V pátek 8. června se v pražské O2 areně odehraje unikátní koncert Elvis Live on Screen „The Wonder of You”. Zpěvákův hlas zde zazní z velkoplošné obrazovky a večerem osobně provede jeho ex-manželka Priscilla Presleyová (72). Málokdo přitom ví, že jeden z hereččiných blízkých přátel pochází právě od nás. 

 

„Nejprve bych vám chtěla říct, jak nadšená jsem z toho, že mohu navštívit vaši zemi a Prahu. Vždycky jsem se tam chtěla podívat. Je mi líto, že právě tento můj blízký přítel tam se mnou nebude, aby mi Prahu ukázal. Tolikrát mi vyprávěl, že je to jedno z nejkrásnějších měst na světě. Doufám, že budu mít čas si Prahu trochu prohlédnout," prohlásila nestárnoucí Priscilla na webu Novinky.cz.



Přečtěte si
italiano
5. 6. 2018 • 17:08

Asi taky byla šílená, jinak by s ním na požádání neputovala do márnic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.