Naďa Urbánková (78): DCERU PROVDÁ V INDII | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Urbánková (78): DCERU PROVDÁ V INDII

Zpěvačka se svou maminkou, když za ní byla na návštěve v Los Angeles.
Zpěvačka se svou maminkou, když za ní byla na návštěve v Los Angeles. (Foto Aha! - Dana Kolářová a archiv J. Fabiánové )

Radostnou novinu se dozvěděla zpěvačka Naďa Urbánková (78). Její jediná dcera Jana Fabiánová (39), která žije v USA, se bude vdávat. A rovnou dvakrát! Janin nastávající manžel a kytarista její kapely The Infinite Seas (Nekonečné moře) Dino Bose je totiž původem z Indie. Jana se o tom exkluzivně rozpovídala.

Prozradíte, jak proběhla žádost o ruku?
„Bylo to neplánované. Dino je člověk, který nepotřebuje dělat okázalá gesta. Prostě se mě jednoho dne zeptal. Bylo to nečekané a krásné, protože to bylo od srdce. Už dlouho nám ale bylo jasné, že chceme být spolu napořád. Poté jsme to pochopitelně krásně oslavili zde v Los Angeles s jeho rodinou.“

Už přemýšlíte nad svatbou?
„Zatím nemáme jasné plány. V srpnu se stěhujeme na čas opět do Prahy, takže nás čeká spousta práce s hledáním nového bydlení, balením a papírováním.“

Takže by mohla být v Česku?
„Zatím nás napadlo, že bychom možná udělali dvě svatby - jednu tradiční indickou v Indii, jelikož je Dino Američan indického původu a pak druhou klasickou v Česku.“

A co vaše maminka? Už se těší, že bude vdávat dceru?
„Myslím, že máma se po třech nepovedených manželstvích dívá na celou situaci už jinak, a souhlasím s ní. Není to až tak o svatbě. Je to o tom, že člověk najde láskyplný stabilní vztah. To je obrovské požehnání. Také fakt, že nás svedla dohromady muzika, je moc fajn. Co je lepšího než společně tvořit? Dino a já se ale na svatbu moc těšíme!“

Tři nevydařená manželství
● První manželství Nadi Urbánkové s hercem Karlem Urbánkem (88) v jejích dvaceti letech skončilo tragicky. Narodilo se jim mrtvé děťátko, manžel začal pít, a nakonec se úplně odcizili.
● Tlumočníka Jana Nemejovského (74) si vzala po třech týdnech známosti, a ani s ním nebyla šťastná... „Narodila jsem se do zmatku, naši se hodně hádali, pak rozvedli, máma pořád někde jezdila, měla starosti, plakala a já jsem velice brzy začala mít pocit, že jí musím být oporou,“ popisuje dcera Jana.
● Do třetice všeho nejhoršího. Svazek zpěvačky a lékaře Josefa Havlíka se změnil v nelítostnou válku. „Urbánková mě připravila o všechno. Násilím mě nechala vyhodit z bytu, ten pak vyloupila. Je to satan,“ popisoval Čechošvýcar. Pak se navzájem obviňovali z tunelování firmy, která skončila v konkurzu. Zpěvačka měla strach, že přijde o střechu nad hlavou.



Maminka Naďa: Hodí se k sobě
„Přítele jsem poznala, když tu oba byli o Vánocích, líbí se mi k sobě, přeju jim velkou lásku do konce svých dnů,“ říká Naďa.

Na video s Naďou Urbánkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Labello
11. 6. 2018 • 21:32

Zřejmě holky nezažily dost problémů a ženou se do dalšího! Komu není rady....

ivoadler
5. 6. 2018 • 16:24

Koukám, že tatínek mezi manžely maminky není. No, stane se. Nadpis článku mě trochu zmátl. Myslel jsem, že dceru provdá do Indie a už jsem ji litoval. Ale to né, bude to do USA!

italiano
5. 6. 2018 • 14:36

Spíše snad "zpěvačka se svou dcerou"..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.