Jiří Dvořák po vážné nemoci: Stále pod dohledem lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Dvořák po vážné nemoci: Stále pod dohledem lékařů!

Jiří Dvořák
Jiří Dvořák (Foto: Herminapress.cz, ara)

Když před dvěma lety musel ze zdravotních důvodu Jiří Dvořák (49) zrušit své působení v Divadle na Vinohradech, všichni byli zděšeni. Dnes je jasné, co herce trápí a proč musel omezit herectví.

„Jiří má velké problémy s jícnem, nemůže kvůli tomu tolik namáhat hlasivky. Hodně ho to sebralo,“ prozradil tehdy Blesku zdroj z divadla. Bývalý manžel herečky Báry Munzarové a jeden z nejslavnějších čertů z pohádky Anděl Páně již není sice v ohrožení života, ale rozhodně se nejedná o onemocnění, nad kterým lze mávnout rukou.

Dvořák může nadobro přijít o hlas a proto je herec pod neustálým dohledem lékařů. „Momentálně se cítím dobře, chodím ale na pravidelné kontroly,“ svěřil se herec magazainu Sedmička. Herec musel zrušit po zjištění nemoci veškerou práci nejen v divadle, ale také v reklamě a dabingu.

„Zjistili mi reflux. Původně jsem si myslel, že jde o zánět průdušek, ale nakonec zjistili tohle. Dokonce mi lékaři doporučili omezení mé profese,“ řekl herec magazinu Sedmička. I přes zlepšení stavu musí Dvořák stále svůj krk a hlasivky šetřit.

Omezení, které dostal od lékařů přišlo herci vhod. Odešel z Divadla na Vinohradech, kde nebyl spokojený s novou koncepcí vedení, protože si tam některé věci zahrál jen párkrát v sezoně. „Vrátil jsem se jako hostující herec do Violy, kde jsem spokojený a hraji párkrát v měsíci,“ svěřil se Dvořák magazinu Sedmička.

 Takhle čerta Uriáše neznáte: Jiří Dvořák se v novém filmu změnil v nehorázného narcise.

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.