Překvapivě čisté a skromné bydlení Bohuše Matuše! Jak se vám líbí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Překvapivě čisté a skromné bydlení Bohuše Matuše! Jak se vám líbí?

Bohuš Matuš ukázal bydlení.
Bohuš Matuš ukázal bydlení. (Foto: Mária Rušinová, Dana Kolářová)

Bohuš Matuš patří mezi největší a nejvyhledávanější hvězdy českých muzikálů. Oblíbený zpěvák se teď pochlubil bydlením, které je překvapivě velmi skromné.

Hvězda muzikálu Ples upírů obývá malý byt v pražské Libni. K bytu 1+1 náleží zahrádka a právě tu Bohuš Matuš zbožňuje. „Kytky a zeleň, to je moje. Nemohl bych být bez zahrady nebo balkonu, mám rád vzduch a slunce,“ prozradil Blesk tv Magazínu.

„V Libni bydlím už dlouho, mám to tu rád. Byt mám sice malý, ale útulný. Jsem single a tak mi to stačí,“ prozradil s tím, že v kuchyni vaří skoro každý den a hodně času prý tráví i před televizí. „Baví mě to, je to super odreagování,“ dodal. Jeho bydlení ale vždy nebývalo tak útulné a čisté, podívejte se do naší fotogalerie...



Přečtěte si
bonbonka
24. 8. 2018 • 20:44

raspina, to akorat dokazuje, jak si stupidně lidi dělají mylné úsudky z bulvárních plátků. Jistě, její matka zveřejnila fota,aby dala najevo, jak špatně vychovala svou dceru... čím myslíte , čoeče ? Matuš je starý zadlužený prase, od kterého má normální rodina konečně pokoj.

antonuis.j
4. 6. 2018 • 11:26

Bohuš má útulný příjemný byt, líbí se mi, on je super zpěvák s fantastickým hlasem a rozsahem a je to sympaťák a pracant.

vigela
3. 6. 2018 • 18:55

Líbí. Jen by mě nenapadlo říkat tomu "skromně". Přijde mi to normální. Taky se mi líbí, jak BM zpívá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.