Dcera Urbánkové nedala, nedostala: Známý český producent ji zval na hotel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Urbánkové nedala, nedostala: Známý český producent ji zval na hotel!

Fabiánová promluvila o sexuálním obtěžování.
Fabiánová promluvila o sexuálním obtěžování. (Archiv Nadi Urbánkové)

Vyrazila do Ameriky, aby se přiučila novým věcem a zažila mnoho příjemných i nepříjemných zážitků. I když se v USA roztrhl pytel s kauzou MeToo, sexuální obtěžování nezažila Jana Fabiánová (39) za oceánem, ale v rodném Česku.

Česká zpěvačka, herečka, textařka, tanečnice a módní návrhářka, to vše je dcera Nadi Urbánkové Jana Fabiánová. Ta ve třiatřiceti letech opustila Česko, i když se jí doma zrovna dařilo, a začala žít zcela jiným životem. V rozhovoru pro Instinkt padla řeč také na sexuální obtěžování. Není divu, když v USA neustále někdo z tohoto hrůzného činu obviňuje známé hvězdy. Fabiánová potvrdila, že s touto nepříjemností zkušenosti má, nikoliv ale z Ameriky, ale z Čech.

„Ano, bohužel, už v Čechách. Když jsem dostala nabídku hrát hlavní roli v jednom muzikálu, pan producent mě pozval na oběd, byl ze mě nadšený a za pár dní mi napsal esemesku, že bychom se měli sejít ještě jednou, ale tentokrát v hotelovém pokoji při sklence vína. Ale ať mu neodepisuji na mobil, protože mu zprávy čte žena… To byla z jeho strany zbytečná obava, já mu nikdy neodepsala. Tím pádem jsem si v jeho divadle už nezahrála a asi ani nezahraju,“ odpověděla Jana na otázku, zda se setkala se sexuálním obtěžováním.

 Naďa Urbánková - Závidím

362881:gallery:true:true



Přečtěte si
avina
11. 6. 2018 • 18:18

Dala druhému, ženatému. Rozvedla manželství- narušila rodinu.....

Labello
10. 6. 2018 • 23:21

Herečka, zpěvačka?! Kdyby nebyla dcerou Urbánkové, ani o ní nevíme. A zřejmě v poslední době ani to nestačí, přidá se tedy téma, že někomu nedala, protože má hrdost a charakter. Kdyby neměla, je dnes hvězdou muzikálů.

234jarmila@...
10. 6. 2018 • 18:59

Ale ten nos už má zmenšený, upravený od plastika!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.