Herec Kratina sekl s představením! Kvůli politice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herec Kratina sekl s představením! Kvůli politice?

Vladimír Kratina
Vladimír Kratina (Foto Aha!: Petr Novotný, Profimedia, ČT, Prima, ara)

Herec Vladimír Kratina (66) patří mezi celebrity, které jsou i přes svůj vyšší věk stále dost aktivní. Letos dokonce bude bojovat o křeslo v horní komoře Parlamentu. Herec je tedy doslova na roztrhání a kvůli povinnostem odešel dokonce z představení! Může za to snad jeho nový cíl uspět v politice?

Druhým rokem hrál v komedii Celebrity s. r. o., kterou alternoval s kolegou Oldřichem Víznerem, který nyní zůstal po Kratinově odchodu na roli sám. „Ano, už v tom dělat nebudu,“ potvrdil Kratina magazinu Sedmička.

I přesto, že se letos chystá kandidovat za ODS na Praze 2, na herectví nezanevřel. Je vázán v dalších představeních a filmech. „Že Vláďa odešel, je škoda, ale faktem je, že byl poslední dobou takový nervní a rozlítaný. Moc legrace s ním nebylo, protože pořád nestíhal, spěchal, omlouval se z představení. Nehraje se to zas tak často, takže to Olda Vízner zvládne,“ řekl magazinu Sedmička jeden z herců.

Někteří by si mohli pochopitelně myslet, že odchod z představení je z důvodu začínající činnosti v politice, ale tentokrát je za ukončením představení něco jiného. Pro herce je nyní mnohem důležitější harmonický život, který mu očividně chyběl.

 Na video s Vladimírem Kratinou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
14. 6. 2018 • 10:43

Kdyby tenhle kandidát nedej bože prošel, tak si řeknu: na Praze 2 nic nezapomněli a nic se nenaučili.

EM1234
11. 6. 2018 • 10:49

Jakoby tam těch komediantů nebylo dost i bez něj. Jsou to ubožáci ti hérci a hérečky. Umí jen deklamovat co jiní napsali, tak pro některé partaje jsou ideální. Kam jsme to dopracovali.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.