ŠOK na líbánkách! Meghan Markle byla okradena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ŠOK na líbánkách! Meghan Markle byla okradena

Meghan Markle
Meghan Markle (Foto: ara)

Je to jen pár dnů, co se krásná herečka Meghan Markle provdala za prince Harryho, už jí ale začíná docházet, že zase takový med to nebude. Kvůli pracovním povinnostem se zatím novomanželé nemohli vydat na svatební cestu. Meghan tak nezbývá než vzpomínat na první líbánky po sňatku s Trevorem Engelsonem.

S prvním manželem Meghan Markle trávila líbánky na Novém Zélandu, kde si pronajali karavan a cestovali po ostrově. Šok ovšem přišel v jednom z kempů. Když se herečka sprchovala pod jednou ze sprch ve veřejné umývárně. Byla okradena.

Jakýsi teprve třináctiletý hoch totiž dostal odvážný nápad. Nenápadně se vloudil za Meghan do sprch a ukradl jí kalhotky. Herečka si ho ale všimla a neváhala ztropit pořádný skandál. „Odvedla jsem ho za rodiči, kteří z toho byli v šoku. Dnes už se tomu směju, ale v tu chvíli to bylo vážně šílené,“ prozradila podle Daily Mailu v jedné televizní show.

Meghan se už jistě těší na líbánky s princem Harrym, ale je skoro jisté, že něco takového už nezažije.

 Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.