Přiznání Absolonové: Konflikty s otcem dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Absolonové: Konflikty s otcem dítěte!

Monika Absolonová řeší jméno pro miminko.
Monika Absolonová řeší jméno pro miminko. (Z. Pecák, D. Kundrát)

Již druhého potomka nosí pod srdíčkem zpěvačka Monika Absolonová (41), která našla štěstí s partnerem Tomášem Hornou (37). I když patří mezi šťastné rodinky, i u nich se kvůli neshodám možná schyluje k velké hádce.

Ke sporu může dojít kvůli jménu miminka! I když je Monika teprve ve třetím měsíci těhotenství to, jak se bude miminko jmenovat, už řeší a s Tomášem Hornou, se jaksi nemohou shodnout. Když čekala syna Tadeáše, měla štěstí.

„Tohle jméno jsem měla vybrané od svých šestnácti. A Tomáš byl první muž v mém životě, který proti němu neprotestoval,“ prozradila před časem pro Super.cz Monika. Kdyby kdysi čekala holčičku, byla by to dle jejího přání Matilda. To už se tatínkovi prý moc nelíbilo.

„Tehdy mi to podepsal jen proto, že věděl, že to bude podle testů určitě kluk,“ dodala. U druhého dítěte bude tedy probíhat hon za shodou. „Když to bude kluk, tak taky dostane jméno od M, ale to ještě lavíruje,“ řekla Absolonová Blesku s tím, že se doma na jménu ještě pořádně nedokážou domluvit.

 Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.