Hollywoodský svůdník Hugh Grant (57): Tajně se oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hollywoodský svůdník Hugh Grant (57): Tajně se oženil!

S partnerkou Annou Eberstein mají tři děti. Jedno měla nevěsta na rukou.
S partnerkou Annou Eberstein mají tři děti. Jedno měla nevěsta na rukou. (Twitter/The Sun)

Zlomil už tolik ženských srdcí a vypadalo to, že navždy zůstane zapřísáhlým svobodným mládencem. Teď se ale hollywoodský herec Hugh Grant (57) přece jen oženil. Partnerku Annu Eberstein (39), s níž má tři děti, si vzal v naprostém utajení.

S informací o hercově veselce přišel britský deník The Sun, který získal fotografii, na níž novomanželé odcházejí z oddávací místnosti na úřadě v londýnské čtvrti Chelsea. „Všichni vypadali velmi šťastně a uvolněně, byla to očividně neformální událost, které se zúčastnili jen členové rodiny,“ tvrdí zdroj The Sun.

Nevěsta dokonce nebyla ani celá v bílém – měla sice bílou minisukni, ale k ní světle modrou košili. Hugh žije se švédskou televizní reportérkou už šest let. Mají spolu tři potomky – syna jménem John Mungo (5), dvouletou dceru a pak také miminko, které přišlo na svět letos v březnu. Další dvě děti, dceru Tabithu (6) a syna Felixe (4), má pak s Tinglan Hong, s níž udržoval vztah již v době, kdy žil s Eberstein.

Meryl Streep a Hugh Grant jako milenci? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.