Děvčata, nezoufejte: Tihle princové jsou ještě k mání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děvčata, nezoufejte: Tihle princové jsou ještě k mání

Na Hradě Windsor si své »ano« řekli Harry (33) a Meghan (36)
Na Hradě Windsor si své »ano« řekli Harry (33) a Meghan (36)  (Foto Reuters, ČTK, ara)

Tak ten ryšavý britský sympaťák Harry už je ze hry. Má po svatbě a Meghan si ho sakra pohlídá, ale nebojte se, ve světě je ještě dost volných princů, kteří tu pravou teprve hledají. Jasně, princové nejsou na draka, jsou pořád ještě k mání. A tady je pro ty slečny, které míří vpravdě vysoko, katalog těch zbylých...

Princ Václav z Lichtenštejnska (44)
Tenhle randil s »andílkem«
Starý mládenec se nikam nežene, užívá si volnosti bohatství a moc ho netrápí, že je až 12. v řadě při čekání na trůn. Vystudoval finance a pracoval u velkých firem jako GE a Goldman Sachs. Nejvíc na sebe upozornil, když randil s andílkem Victoria’s Secret Adrianou Limou (36). I když je jeho království poměrně malé, má jen 36 tisíc poddaných, o peníze nouzi nemá. Rodina je totiž považována za nejbohatší v Evropě, disponuje majetkem v hodnotě 100 miliard korun.
Bydliště: Vaduz.

Jordánský korunní princ Husajn (23)
Státník od puberty
Syn oblíbené královny Raniji se zvládá připravovat na trůn i mít vlastní život. Královské povinnosti převzal v roce 2016 po studiích na Univerzitě Georgetown, kde získal titul z mezinárodní historie. Ještě jako student se účastnil jednání s otcem králem Abdalláhem II., potkal se třeba i s tehdejším americkým prezidentem Obamou a vymýšlel programy pro mladé Jordánce. V roce 2015 se stal nejmladším člověkem v historii, který kdy zasedal v bezpečnostní radě OSN. Kromě toho se rád dostane do přírody, zahraje si fotbal a na kytaru a projede se motorce.
Bydliště: Ammán

Princ Nikolai Dánský (18)
Hamlet k nakousnutí
Hrabě z Monpezat je v pořadí šestý čekatel na trůn, nezdá se ale, že by ho zajímal. Nemá žádné oficiální povinnosti, nedostává plat, rodiče mu podporují jen studia. Jeho otec mu dal volnost rozhodnout se, čím bude, a Nikolai si vybral. Nedávno začal pracovat pro modelingovou agenturu Scoop Models a už se představil na londýnském týdnu módy pro značku Burberry.
Bydliště: Kodaň

Celý článek si můžete přečíst v tištěném vydaní nedělního deníku Aha!


Na video s princem Harrym se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.