Tenisté Štěpánek a Vaidišová: 5 let po rozvodu – PODRUHÉ SE VZALI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenisté Štěpánek a Vaidišová: 5 let po rozvodu – PODRUHÉ SE VZALI!

17. červenec 2010: Nicole a Radek se poprvé stali manželi
17. červenec 2010: Nicole a Radek se poprvé stali manželi (Foto Profimedia.cz)

Napoprvé to nevyšlo, tak to zkouší podruhé. Vysloužilí tenisté Radek Štěpánek (39) a Nicole Vaidišová (29) jsou od včerejška znovu manželi! Pět let od bolestného rozvodu!

Pamatujete na červenec 2010? V ten sobotní podvečer se tehdy na Pražském hradě odehrávaly manévry, v Katedrále svatého Víta se pořádala svatba snů. Radek a Nicole pozvali spoustu celebrit, slibovali si, že spolu budou, »dokud je smrt nerozdělí«. Jenže láska Radka s Nicole vyprchala už po necelých třech letech a rozvedli se. „Rozchod byl pro nás vysvobozením,“ přiznal »Štěpec«.

Na začátku roku 2015 už spolu opět vrkali, ale comeback nevyšel. Až loni mezi nimi opět vzplála láska a teď je tu druhá svatba! Ovšem už žádná pompézní divočina se stovkami hostů. Skromný obřad ve všední den na zastrčeném úřadu v pražských Stodůlkách. Milionovou róbu nahradila Nicole jednoduchými šaty umně skrývajícími těhotenské bříško. Svatba sice byla přísně tajná, ale fotoreportéři Aha! byli u toho!
„Každá love story je nádherná, ale ta naše je má nejoblíbenější,“ poslali pak oba fanouškům přes sociální sítě sví motto.
Radku, Nicole, hodně štěstí! Snad to nebude dvojchyba...

A teď mimčo!
»Povinnou« veselku mají za sebou, teď už se mohou manželé Štěpánkovi naplno soustředit na miminko. To má přijít na svět v červenci.
„Čekají mě teď v životě ty nejkrásnější věci, na miminko se strašidelně moc těším. Prožívám teď každý den a už nyní cítím obrovskou zodpovědnost,“ řekl Radek deníku Aha! s tím, že dítěti chce dát hlavně lásku a péči. A jestli bude mít prcek po něm a Nicole tenisové vlohy? „Uvidíme, jak bude na sport nadané, ale předpoklady tady určité jsou,“ smál se budoucí taťka.

Strašně často vybouchávala
Proč se vlastně poprvé rozvedli? Štěpánek se o krachu manželství otevřel loni v dokumentu ČT »Štěpec«. A přiznal, že soužití s Nicole pohádku rozhodně nepřipomínalo. „Doma se vše točilo kolem mého tenisu, ona chtěla dělat něco jiného. Zkusila chodit do školy, pracovat, ale nenašla v ničem žádný smysl. Nevěděla, kam sama se sebou. Náš vztah byl turbulentní, prošli jsme si spoustou krizí. Byla temperamentní, strašně často vybouchávala. Začali jsme se oddělovat a vyústilo to rozchodem. Moje největší noční můra byla, že se někdy v životě rozvedu, proto jsem bojoval za udržení manželství do poslední chvíle. Ale už jsme se tak odcizili, že rozchod byl pro nás oba vysvobozením,“ vzpomenul Radek a vytasil předsevzetí: „Už vím, že vztah s tenistkou rozhodně nebudu vyhledávat!“

Prokletá veselka
Nicole se tehdy v jednom kuse mračila, jako by tušila, že štěstí jí nepokvete. Tak vypadala její první svatba se Štěpánkem 17. července 2010. Na Hrad dorazil hokejový bůh Jágr s partnerkou Innou, kuchař Ridi s manželkou, tenistky Strýcová a Koukalová se svými mužíčky. A ouha! Všem jejich vztahy krachly a dnes mají po boku zcela jiné partnery! Ta veselka byla opravdu prokletá...

Proklepla je policie
Vůz s čerstvými novomanželi obklopila policie, řidič musel vypnout motor, otevřít kufr... Že by byl Štěpánek podezřelý z trestného činu? Kdepak, to jen Radek s Nicole a oběma svědky mířili na slavnostní oběd a jelikož projížděli kolem americké ambasády, i jejich vůz podléhal kontrole. Trvalo to jen chvíli a za moment si už na střešní terase luxusní malostranské restaurace vychutnávali slavnostní menu.

Na video s Radkem Štěpánkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.