Jitka Asterová: Proč musí chodit bez make-upu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Asterová: Proč musí chodit bez make-upu?

Jitka Asterová promluvila o dekorativní kosmetice.
Jitka Asterová promluvila o dekorativní kosmetice. (Foto Martin Hykl)

Musí a chce! Málokterá žena by to snesla, Jitka Asterová (58) si ale bez make-upu přijde lépe než s ním. Nosit ho jí nedovoluje ani stav pokožky a tak se herečka už nemusí zdržovat líčením.

„Nelíčím se vůbec, a to z toho důvodu, že čím jsem starší, tím vypadám lépe nenalíčená. To jsou výhody mého věku. Pamatuji si, že když jsem šla ve dvaceti nenamalovaná na lední revue, ve kterém jsem jezdila, náš choreograf mi tehdy ráno v buse řekl: ,Asterko, vypadáš jak ocucanej bonbon.‘ A byla to pravda.

Je známé, že čím jste starší, tím musíte toho make–upu opravdu používat méně a s rozmyslem. Já se skoro vůbec nelíčím. Mám výhodu, že mám hodně dioptrií, takže v létě si jen nasadím tmavé brýle a už si nemusím líčit oči. Udělám si trochu pusu, nanesu BB nebo CC krém a je to,“ pověděla Sedmičce Asterová. Líčit se také prý tolik nemůže kvůli velmi suché pleti, kvůli které se rozhodla dopřát si hydratační ošetření v salonu a změnit také kosmetiku.

 Jitka Asterová: Na dovolenou jezdím s erotickými pomůckami!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.