TRAPAS JAKO HROM! Vážně tomu Verešová (37) věřila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

TRAPAS JAKO HROM! Vážně tomu Verešová (37) věřila?

Andrea má opět z ostudy kabát.
Andrea má opět z ostudy kabát. (Robert Klejch)

Další trapas jako hrom! Modelka, vystudovaná právnička a teď už i kleptomanka. Kráska si do kufru přibalila i majetek hotelu a všechny tak velmi překvapila. Po zjištění této skutečnosti ji čekal nepříjemný telefonát a ještě nepříjemnější interní vyšetřování.

Poté, co hotelový personál zjistil, že si Verešová odnesla více, než měla, recepční modelku okamžitě kontaktovala a ona se tak musela vrátit zpět do hotelu. Personál byl více než krádeží konsternován obhajobou vystudované právničky, která je vdaná za movitého právníka Daniela Volopicha.

„Přiznávám se dobrovolně, že jsem v hotelu ukradla pantofle a župan. A použité!“ šokovala s tímto přiznáním Andrea ve slovenském pořadu Chart show. Trapnou událost poté popsala do detailu a spoustu lidí pak muselo při nejmenším kroutit hlavou nad jejím výrokem. „Volali mi a dokonce jsem se musela vrátit s tím, kde jsou ty pantofle a použitý župan…

Měla jsem za to, že když už to máš použité, tak to jde do spalovny, župan ne, ale pantofle ano. Oni na to, že ne, že se za to platí a že si to můžu koupit,“ prozradila modelka. Verešová tak musela čelit zaměstnancům a ukradené věci zaplatit. No, i bohatí by chtěli věci zdarma.

 Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cccc
26. 5. 2018 • 15:03

U ní to už nikoho nepřekvapí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.