Útočník, který Kvitovou zmrzačil je ve vazbě. Petra: Usvědčím tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Útočník, který Kvitovou zmrzačil je ve vazbě. Petra: Usvědčím tě!

Petra Kvitová už potvrdila, že je velká bojovnice nejen na kurtu, ale i v životě.
Petra Kvitová už potvrdila, že je velká bojovnice nejen na kurtu, ale i v životě. (Foto Reuters, ara)

Mají ho! Alespoň údajně... Na darebáka, který před Vánoci 2016 tenisové hvězdě Petře Kvitové (28) ošklivě pořezal ruku, byla včera uvalena vazba. Co se bude dít teď?

„Okresní soud v Prostějově dnes rozhodl ve vazebním zasedání o vzetí obviněného do vazby v trestní věci poškozené P.K.,“ informovala včera Zuzana Burešová z informační kanceláře soudu.

Petře tak konečně odpadne ona sžíravá nejistota, že lump si stále běhá po svobodě a kdykoli na něj může narazit... „Všichni stále věříme, že pachatel bude dopaden, usvědčen, a odsouzen,“ zopakoval včera tenistčin mluvčí Karel Tejkal, zatímco hráčka se už v Paříži připravuje na pozítří startující grandslamové French Open. „Je to pro mě samozřejmě dobrá zpráva, ale celá kauza pro mě skončí pravomocným odsouzením pachatele,“ okomentovala odtud tenistka rozhodnutí soudu.

Dlouhé týdny a měsíce se snažila na chvíle hrůzy zapomenout, vymazat je z paměti. „Je to minulost, nevracím se k tomu,“ odmítala Kvitová vzpomenout na děsivý zážitek ze svého prostějovského bytu. Podařilo se jí to náramně, na kurtu zase válí.

Jenže teď jí reálně hrozí, že zase bude muset minulost otevřít – výslechy, rekognice pachatele, soud. Zvládne to? „Po tom všem, co si Petra od přepadení prožila, bude její případná asistence nutná k odsouzení pachatele samozřejmostí a ráda ji absolvuje,“ nepochyboval její mluvčí.

Aby ne, vždyť je to mimořádně silná žena a ani pohled do očí násilníka ji nevyděsí!

 Kvitová: Hraji dobře. Favoritka French Open? Tak to neberu

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.