Zdena Studenková (64): Osud utajeného bratra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdena Studenková (64): Osud utajeného bratra

O bratrovi nechtěla vůbec mluvit.
O bratrovi nechtěla vůbec mluvit. (Foto Aha! – M. Pátek, ara)

Doteď to držela pod pokličkou. Ohledně existence svého mladšího bratra byla Zdena Studenková (64) skoupá na slovo. Jenže utajovaný Peter Studenka (43) šel s pravdou ven a potvrdil společné geny. O své slavné sestře nechtěl moc slyšet.

Dlouhá léta se všichni domnívali, že hvězda komedie S tebou mě baví svět je jedináček. Ale všechno je jinak! Vystudovaný inženýr Peter s ní nemá společné příjmení náhodou, ale pojí je geny po otci Gustavovi (†87). „Táta se podruhé oženil a mně přibyl nevlastní bratr,“ řekla o něm Studenková ve 13. komnatě jednu z mála vět. Když slovenský deník Nový čas zjistil, že její sourozenec žije v nové vilové čtvrti ve vesnici Šenkvíz, nebyla o mnoho sdílnější. Za pár dní úplně otočila a začala tvrdit, že ho má ráda a jsou v kontaktu.

„Se svým bratrem i s jeho rodinou se scházím, mám ho ráda a jsem vděčná za to, že mám aspoň jednoho, sice nevlastního, bratra,“ napsala herečka. Ani vystudovaný inženýr vzájemné příbuzenství nepopřel. „Ano, jsem její bratr. Se Zdenou jsme se rozhodli, že se k tomu nebudeme vyjadřovat. Žijeme jiným životem,“ přiznal jen bratr Studenkové.

Spletité vztahy Slt Herečka už o oba rodiče přišla. S každým ale měla úplně jiný vztah. Zatímco maminka Gertrúda (†83) pro ni byla vším, táty se jednu dobu i bála. Její máma se s ním rozvedla hned poté, co ho propustili z vězení, kde byl pět let zavřený za kolaboraci s Němci. Následně tak začal žít nový život s jinou ženou a narodil se mu syn Peter.

 Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.