NESTYDA Meghan (36) ukázala světu to, co většina žen skrývá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

NESTYDA Meghan (36) ukázala světu to, co většina žen skrývá!

První společná projížďka novomanželů ulicemi Windsoru
První společná projížďka novomanželů ulicemi Windsoru (Reuters)

Meghan Markle se jen před pár dny ukázala jako nádherná královská nevěsta. Každá jiná žena by si jistě na svatbu s britským princem nechala udělat nějaké luxusní líčení. Americká herečka se ale vdávala bez make-upu. Její pihy a fleky na kůži tak viděl celý svět!

Sobotní svatba na hradě Windsor byla dech beroucí. Nevěsta Meghan Markle byla nádherná a princ Harry může být na svou ženu právem pyšný. Navíc se ani trochu nesnažila zakrýt své nedostatky. Nepoužila krycí make-up a světu tak ukázala nejen pihy a znaménka, ale i fleky na kůži. Když se pak chlubila prstenem po princezně Dianě, to se zase ukázalo, že dokonalé nejsou ani její ruce.

Podobně se ovšem Meghan zachovala už v minulosti při focení pro jeden prestižní magazín. Tehdy totiž odmítla jakékoliv vylepšování jejích fotek. „To nejsem já,“ tvrdila tehdy. O tom, že její pleť není dokonalá, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

 CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

 

Video se připravuje ...

Více zajímavostí ze svatby Harryho a Meghan najdete ZDE!

 



Přečtěte si
6010
27. 5. 2018 • 10:22

No a co jako? Jakápak nestyda? Naopak, je přirozená, žádná vyumělkovaná Barbína, jak nám je každý den média předkládají.Fandím jí a držím palce, ať to vše, co jí teď čeká, ustojí.Je mi jí i líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.