Iveta Bartošová: Artura nikomu nedám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Artura nikomu nedám!

Sobota 13:45 - Iveta Bartošová v kroměřížské psychiatrické léčebně rozmlouvá s neznámou ženou.
Sobota 13:45 - Iveta Bartošová v kroměřížské psychiatrické léčebně rozmlouvá s neznámou ženou. (Aha! – Václav Nekvapil)

KROMĚŘÍŽ – Zpěvačka Iveta Bartošová (41), která pobývá už dvanáctý den v kroměřížské psychiatrické léčebně, se začíná strachovat, že přijde o syna Artura (10)! I když se zdárně zotavuje ze své závislosti na alkoholu a antidepresivech, údajné výhrůžky Arturova tatínka Ladislava Štaidla (62), že Ivetu kvůli jejím psychickým problémům připraví o syna, ji znovu srážejí na kolena!

„Jsou to doufám jen řeči. Pan Štaidl Artura miluje a ví, že kdyby ho odvedl od maminky, tak mu strašně uškodí,“ nevěří však zprávám Ivetina nejbližší přítelkyně a chůva Artura Zlata Dvořáková (53)!

Ivetu Bartošovou oblečenou v bílem tričku s šedými a žlutými pruhy a černých kraťasech jsme včera zastihli ve chvíli, když v parku kroměřížské léčebny s vážným výrazem ve tváři rozmlouvala s neznámou ženou. Možná že právě probíraly informace, které uveřejnil jeden deník o údajné snaze Ladislava Štaidla dostat syna Artura do vlastní péče.

„Štaidl až doposud zastával názor, že dítě má mít v péči matka. Nikdy předtím nezauvažoval, že by si vzal syna do trvalé péče. Situace se však obrací,“ píše se v článku.

Iveta Bartošová i její okolí jsou z informací v šoku.

„Panu Štaidlovi pochopitelně nevidím do hlavy, ale vůbec se mi to nezdá. Proč by to proboha dělal? Iveta měla problémy, ale šla se léčit dobrovolně a hlavně nikdy v životě nepřipustila, aby se Artura její starosti dotkly. Je to výborná matka, syna nesmírně miluje a vždy ho od svých trablí chránila. Artur je neuvěřitelně šťastné dítě a vůbec netuší a nikdy netušil, jaké má jeho máma trápení,“ brání svou velkou kamarádku paní Dvořáková, přezdívaná Golda. Ta rovněž nedokáže pochopit, proč by najednou Arturův táta změnil názor. „Doteď si s Ivetou při péči o syna ve všem vycházeli vstříc,“ kroutí hlavou paní Golda. Sám Ladislav Štaidl v posledních dnech odmítá s médii komunikovat, proto se k nařčením, že Ivetu Bartošovou požene k soudu, nemohl vyjádřit. I přesto Ivetino okolí věří, že jde jen o výmysly a čísi snahu zviditelnit se na úkor Ivetiny těžké životní situace.

Artur, který ve svých deseti letech už těžko snáší maminčinu popularitu, si vyslechl poněkud umírněnější důvod, proč teď nemůže být s matkou každý den. „Řekli jsme mu, že je prostě v nemocnici. Vždyť v jeho věku je ještě zbytečné zatěžovat mu hlavičku zbytečnými starostmi. Už takhle jich má dost. Kolikrát si stěžuje, že by chtěl, aby mámu nikdo neznal, protože mu ji takhle všichni berou,“ popisuje chůva pocity Artura.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.