Dagmar Havlová (65): Úraz, bolest, a teď...NÁROČNÁ OPERACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová (65): Úraz, bolest, a teď...NÁROČNÁ OPERACE

Během 12 let Dagmar Havlovou potkalo devět přiznaných zdravotních komplikací.
Během 12 let Dagmar Havlovou potkalo devět přiznaných zdravotních komplikací. (Foto Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský, Divadlo na Vinohradech, ara)

Co rok, to vážný zdravotní problém! Dagmar Havlová (65) skončila opět v péči lékařů, kteří ji museli operovat. Do nemocnice ji dohnaly nesnesitelné bolesti.

„Pevně věří, že diváci a fanoušci pochopí závažnost stavu po operaci kolene, kterou paní Havlová prodělala v minulých dnech,“ napsal tým bývalé první dámy na jejím Facebooku. „Náročné scény s velkým zatížením kolen v inscenaci Její pastorkyňa si vyžádaly svou daň. Několik představení odehraných v bolestech přimělo lékaře k radikálnímu operativnímu řešení,“ stojí dále v prohlášení.

Divadlo na Vinohradech proto dnes místo Lva v zimě, v němž Havlová hraje s Tomášem Töpferem, odehraje Školu žen. Změna se dotkne také představení Její pastorkyňa, naplánovaného na 4. června. „Paní Havlová také musí zrušit svou přislíbenou účast na filmovém festivalu ve Zlíně, Česko-německém fondu budoucnosti, Ceně Olgy Havlové a četných slavnostních programech spojených se 100. výročím založení Československé republiky, kterým poskytla záštitu,“ oznámil její tým.

Její zdravotní patálie

2006

*zlomenina levé nohy

2012

*poraněná ruka

2014

*zápal plic

*operace štítné žlázy

2015

*zlomenina vnějšího kotníku

2016

*zablokovaná záda

2017

*ukopnutý prostředníček na noze

*uskřípnutý nerv

2018

*operace kolene

Nemohla na pohřby kamarádů

Uskřípnutý nerv jí loni v říjnu zabránil přijít na pohřby jejích letitých přátel – herců Květy Fialové (†88) a Jana Třísky (†80). „Už jsem za ně zapálila svíčku, pomodlila se a oběma tam posílám květiny se stuhou avěnováním. A přeji jejich duším pokoj a spásu, rodinám hodně sil a samozřejmě upřímnou soustrast,“ omlouvala se tehdy Havlová.

 Havlová udělala zásadní rozhodnutí v životě: Čistka v přátelích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
15. 6. 2018 • 20:22

Měla jsem ji ráda, Dášenku z "Holek z porcelánu" s roztomile nahoru otočeným nosíkem. Trošku přidrzlá, veselá, rozesmátá, upřímná, ... Co se z ní stala paní prezidentová, tak ji nemusím. Ne, to není závist! Ale stala se z ní ženská, která se neustále tváří unyle, přitom je hysterická a vžila se do role jakési spasitelky světa! Nejsem "havlovec". Ale paní Olga vypadala vedle svého muže-prezidenta důstojně. Tady ta hérečka, co mu před jinými hlavami států obírala ramena od drobných nečistot, to skutečně není "můj šálek kávy". Do divadla už bych na ni nešla, i když věřím, že role, které nastuduje, odvede perfektně a s profesionalitou. Není mi ovšem už sympatická!

ivoadler
23. 5. 2018 • 18:23

Ta je těmi společenskými povinnostmi tak vytížená, že ani nemá čas žít. Je blbá. Ještě je příliš mladá na to, aby jí došlo, že nejlepší je se na všechno vys rat.

mnpv
23. 5. 2018 • 11:14

No a co? Vždyť babči táhne ne sedmdesát, to už má většina lidí za sebou nějaké operační zákroky. Může být ráda, že je v péči těch nejlepších lékařů určitě na těch nej klinikách. My co čekáme v pořadníku v okresním špitále jsme na tom hůř.

6010
23. 5. 2018 • 08:34

Žádná nemoc ani úraz nejsou jen tak náhodné.Vše se stává za něco dobrého i zlého.Asi by měla zpytovat svědomí, kde je ten kámen úrazu.Přeji brzké uzdravení, nepřeji nikomu nic zlého.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.