Copak je to za chlapečka? Známý zpěvák českých šlágrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Copak je to za chlapečka? Známý zpěvák českých šlágrů!

Hurá do školy!
Hurá do školy! (Foto: Archív Petra Kotvalda)

Na retro snímcích je slavný rodák ze severočeského Žatce, který vystudoval elektrotechnickou fakultu ČVUT a získal titul inženýra. Již během studií bodoval na různých pěveckých kláních. Poznáte zpěváka, který momentálně září ve veleúspěšném muzikálu Mamma Mia!? 

Pokud je těch indícií málo, přidáme poslední, která napoví i těm nejpomalejším. Od roku 1981 se stal společně se Stanislavem Hložkem (63) členem orchestru Karla Vágnera (76), kde vystupovali po boku Hanky Zagorové (71). A písnička Holky z naší školky, kterou nazpíval právě s Hložkem, se stala nejprodávanější československou nahrávkou všech dob na gramofonových deskách. 

Ano! Tím roztomilým hochem není nikdo jiný, než zpěvák Petr Kotvald (58). A ani ve svých témě šedesáti letech rozhodně hudebně nezahálí. Nejenže má svůj diář plný do konce roku, momentálně září ve veleúspěšném muzikálu Mamma Mia!, který se v exkluzivních 23 představeních vrátil do Kongresového centra v Praze, kde se bude hrát do 17. června letošního roku. A právě v tomto letním hitu Kotvald ztvárňuje roli Harryho



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.