Gottův zeťák: POKUS O SEBEVRAŽDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottův zeťák: POKUS O SEBEVRAŽDU!

Timo se s nemocí léčí od roku 2004.
Timo se s nemocí léčí od roku 2004. (Foto: archiv D. Gottové, T. Tolkki, ara)

Kvůli depresím chodila na psychoterapie.  Vše začalo onemocněním jejího manžela a zetě Karla Gotta (78). Manžel Dominiky Gottové (42) Timo Tolkkih (51) roky bojoval se silnými maniodepresemi. Nemoc byla natolik náročná, že si dokonce chtěl sáhnout na život!

„Na jaře roku 2004 jsem se psychicky sesypal a musel jsem být hospitalizován,“napsal Timo podle Blesku ve své knize Osamělost tisíciletí. „V následujících letech jsem chtěl několikrát spáchat sebevraždu! Mnohokrát jsem byla na pokraji toho si sáhnout na život. Bylo to hrozné!,“ přiznal Tolkki Blesku.

„Měl jsem velmi bouřlivé dětství, od kterého mám psychické potíže. Tam to všechno začalo,“ prozradil Tolkki podle Blesku ve své knize, o kterou je po celém světě obrovský zájem. Kniha vyšla již v Německu, Portugalsku, Španělsku a Itálii. „Nikdy, ani v nejdivočejších snech, by mě nenapadlo, že by se lidé mohli zajímat o mou knihu,“ napsal zeť Gotta podle Blesku na sociální síti.

Během těžkého boje s nemocí, se muzikant také potýkal s partnerskými problémy. Gottová již nedokázala zvládat Tolkkiho nemoc a proto se na jaře roku 2015 odstěhovala z Finska zpět do Česka. „I když má světlá a klidná období, nikdy nikdo neví, kdy pohroma zase vypukne. Proto odcházím, ačkoliv je mi ho nesmírně líto. Ale nechci si zničit zbytek svého života,“ řekla tehdy Blesku Dominika Gottová.

Lékaři v následujícím období nasadili Timovi léčbu, která léčí i ty nejsilnější projevy nemocí. Timo se tak mohl vrátit k práci a následně dali vztah s Dominikou znovu dohromady.

 Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.