Herečka Cibulková (42) alias Andrea: Umírání točila 5 hodin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Cibulková (42) alias Andrea: Umírání točila 5 hodin!

Scény s umíráním byly nejnáročnější pro Radima Fialu neboli doktora Hanáka.
Scény s umíráním byly nejnáročnější pro Radima Fialu neboli doktora Hanáka. (Foto TV Nova)

Dvě kulky, nevyléčitelná nemoc a umírání na přístrojích. To všechno je spojeno se skonem hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Klárou Cibulkovou (42). Odchod MUDr. Andrey Hanákové byl pětihodinové drama s vypjatými emocemi, které obrečela nejen Dana Morávková (46).

„Není to příjemné umírat sedm obrazů, které trvaly zhruba pět hodin,“ zavzpomínala na nejtěžší chvíle v hostivařských ateliérech na nemocničním lůžku Cibulková, která s emocemi bojovala ze všech sil. „Myslím, že jsme natáčení Andreiny smrti zvládli i s humorem. To je pud sebezáchovy, chvílemi si z toho musíte dělat legraci, abyste to dali. Potřebujete tu tíživou atmosféru ze sebe nějak dostat,“ řekla herečka těsně po natočení smrti.


Odchod obětavé doktorky, která trpí nevyléčitelnou nemocí a zemře náhle poté, co ji postřelí, zasáhl nejen ji, ale i Radima Fialu (47), Jana Čenského (57) či Martina Stránského (48). „Při scénách s marným oživováním, které se budou vysílat už tento čtvrtek, byla na place nepopsatelně napjatá atmosféra. Všichni měli slzy v očích, přestože každý věděl, že je to jen iluze,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Nejvíc zdrcená z placu prý odcházela Morávková, o které je všeobecně známé, že je extrémně citlivá.
Osudovou střelbu uvidíte už dnes večer na Nově!

Plná drátů
„Byl to zvláštní pocit oblékat si mikinu plnou různých drátků a výbušnin,“ prozradila Cibulková, jak se její postřelení natáčelo. „Ujistili mě, že se mi nemůže nic stát, protože zevnitř mě chrání kovové destičky,“ usmála se s tím, že při odpálení cítila lehký tlak na břicho. A nesměla si kvůli zranění sahat na břicho.

Na video s Klárou Cibulkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janoo
22. 5. 2018 • 14:55

dobře ji tak - kdyby nebyla vlezla k pacientům tak by se to nestalo. Nikdy sem neviděl tak vlezlou doktorku k pacientům. To se muže jen stát jen v nudném nekonečném seriálu Ordinaci v Ružové zahradě.

h2837421@...
22. 5. 2018 • 11:19

coji je ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.