Žilková žádá o neplacené volno a s dcerou už balí: Víme, co v Izraeli bude dělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žilková žádá o neplacené volno a s dcerou už balí: Víme, co v Izraeli bude dělat!

Veronika Žilková s dcerou Kordulou, která se ji narodila také po čtyřicítce.
Veronika Žilková s dcerou Kordulou, která se ji narodila také po čtyřicítce. (Profimedia)

Hereččin manžel co nevidět nastoupí na post velvyslance v Izraeli. Paní Veronika ho samozřejmě doprovodí a to i s nejmladší dcerkou Kordulkou. Co tam ale tahle vitální dáma bude dělat? Neukouše se nudou?

„Ano, do zahraničí pojedu s manželkou a nejmladší dcerou. Nyní řešíme řadu organizačních věcí. Moje žena třeba dosud učí v Praze na konzervatoři, hraje v Činoherním klubu, bude si muset zažádat o neplacené volno atd. atd.," prozradil Martin Stropnický (61) na stránkách MfD. A čím se tam bude paní velvyslancová zabývat?

„Ze zkušenosti vím, že je v zahraničí dobré umožnit ženě pracovat. A pokud možno v oboru. Veronika je hodně vitální, má energii, nápady, takže bych vůbec nevylučoval, že se bude podílet na aktivitách Českého centra. V telefonech máme oba spoustu skvělých lidí. Budeme rádi, když nám pomůžou Českou republiku reprezentovat," dodal Stropnický.



Přečtěte si
malavelka
22. 5. 2018 • 11:05

Dvakrát měřit, jednou řezat , mít oči hodně doširoka otevřené, jinak tě bude mrzet co jsi udělal, nebo to, co jsi neudělal. Všude jsou různí chytráci, vylepšení úsměvem na rtech a vlídným slovem, kteří ti i nabídnou otrávené jablko jako ježibaba Sněhurce. Ale stále jsou kolem nás zástupy těch otrávených nepozorů.

xcarodejka
22. 5. 2018 • 10:58

Já jí docela i fandím, jelikož v současnosti/ nakonec to vždy bylo/ je zapotřebí mít silnou osobnost, jinak budete ušlapáni.

mord
22. 5. 2018 • 02:35

-bello-
22. 5. 2018 • 01:36

bello hele, není ti blbé lehce kopírovvat můj nick ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.