Přiznání hlasatelky Marie Tomsové (61): SMUTNÝ PÁD HLASATELSKÉ HVĚZDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání hlasatelky Marie Tomsové (61): SMUTNÝ PÁD HLASATELSKÉ HVĚZDY!

Marie Tomsová přiznala smutnou pravdu.
Marie Tomsová přiznala smutnou pravdu. (herminapress.cz)

Devatenáct let jí fanoušci trhali z rukou její podepsané fotografie, teď nemůže zavadit o pořádně placenou práci. Hlasatelka Marie Tomsová (66) musí brát zavděk i menšími kšeftíky. Přes její zkušenosti jí na obrazovku už nikdo nechce. 

„Po práci v televizi se mi stýská, bylo to bezvadný, byli jsme skvělá parta a doteď se scházíme,“ řekla nám s nostalgií v hlase Tomsová, která uspěla v televizním konkurzu už v roce 1977. Stýská se jí zjevně nejen po hlasatelně, ale i po době, kdy měla všude otevřené dveře.

„Generace těch, kteří mě obsazovali, už je bohužel v seniorském věku. A ty tlaky a klany tam fungují, takže samozřejmě mladí lidé si vezmou své přátele a na nějakou starou bábu se všichni vykašlou,“ svěřila Aha! svou smutnou zkušenost. „Já nejsem z těch, co by leštili kliky a ťukali někde s otázkou – chcete mě? Naopak čekám v koutě, až si mě najdou, a bohužel to se stane málokdy,“ přiznala, že si musí vystačit s málem. K důchodu si naštěstí může přilepšit náhodnými kšeftíky.

„Uvádím plesy, estrády, křty, koncerty. Na co si vzpomenete! Co dělám úplně nejradši, je dabing dokumentů,“ popsala Nedělnímu Aha!. Šanci vrátit se na obrazovku ale nedostala. „Mrzí mě to, samozřejmě, protože ta profese není jenom o vzhledu. Moderátoři by měli umět mluvit. My jsme se to učili dlouhá léta, já měla průpravu už od fakulty, protože jsem vystudovala češtinu. Každý, kdo je na obrazovce, by měl mít profesní základy, nestačí jenom dobře vypadat,“ uzavřela smutně.

Celý článek najdete v tištěném Nedělním Aha!

Hlasatelka Tomsová (61) nestárne: Ukázala se v plavkách! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
benevento@...
22. 5. 2018 • 06:36

Mohla by moderovat Sama doma s Lekesovou nebo počasí s Hemalou nebo Kalendárium se Saskii

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.