Kopřivová na dně! Jsem zklamaná sama ze sebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kopřivová na dně! Jsem zklamaná sama ze sebe

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Instagram)

Přítelkyně Jaromíra Jágra si na vzhled vždy potrpěla. Jenže teď přiznala, že pobyt v Česku jí v některých ohledech příliš dobře nedělá. Veronika Kopřivová přiznala, že na sobě přestala makat a do fitka se prý v poslední době chodí hlavně najíst.

„Letos za tři měsíce, co jsem v ČR, jsem tam (ve speciálním fitness – pozn. red.) byla snad jen 10x a většinou jsem tam toho víc snědla, než vypotila. Kdo tam chodí, ví, že moje první otázka, když jsem letos vždy přišla, byla ‚Jíťo, co máš k jídlu, máš koláčky?‘. Dřív jsem na postavě dřela daleko víc. To, co předvádím poslední 3–4 měsíce v jídle a sportu, je katastrofa. Nechci se o tom ani moc rozepisovat, protože jsem sama ze sebe zklamaná a necítím se vůbec dobře,“ přiznala Veronika Kopřivová.

„Poslední tři roky cvičím buď doma, nebo u Jitky (majitelka fitness), kde pod jejím dozorem střídám Vacu, Vibro a TRX. Vše to občas kombinuji i se zábaly, které Jitka dělá už několik let (detox, celulitida, slim). Vždy mi namíchá takový lektvar, že odcházím o 5 cm užší,“ prozradila Jágrova přítelkyně recept na perfektní figuru.

 

 



Přečtěte si
xcarodejka
19. 5. 2018 • 15:59

Veroniko, máte zřejmě dost povrchní postoj k životu, a máte sama sebe moc ráda. Zkuste dělat něco pro druhé, přináší to radost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.