Pravá blondýnka Reese Witherspoon: Točí dokument o Navrátilové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pravá blondýnka Reese Witherspoon: Točí dokument o Navrátilové!

Reese proslula především jako (velmi pohledná) herečka, teď je z ní ale i úspěšná producentka.
Reese proslula především jako (velmi pohledná) herečka, teď je z ní ale i úspěšná producentka. (Foto: Archiv Blesku, shutterstock.com)

Proslula především jako herečka, v poslední době je však z Reese Witherspoon (42) i úspěšná producentka, která stála za filmovými trháky Zmizelá (2014), Divočina (2014) či seriálem Sedmilhářky (2017). A teď chystá celovečerní dokument o fenomenální tenistce Martině Navrátilové (61)!

O pražské rodačce a vítězce 18 grandslamů bude vyprávět pohledem úspěšného novináře Glenna Greenwalda (51). „Tím, že s Reese pracujeme na filmu o mé hrdince z dětství, se mi splnil sen. Jakkoli jsou úspěchy Martiny na kurtu velkolepé, blednou v porovnání s její rolí průkopnice v otázkách feminismu, ženských práv a rovnosti gayů a leseb,“ naznačil Greenwald, že film se spíš než na tenistčiny sportovní úspěchy zaměří na její osobní příběh.

Na video s Reese Witherspoon se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.