Známý umělec o metálu od Zemana: Byl to polibek smrti, plivance na ulici... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Známý umělec o metálu od Zemana: Byl to polibek smrti, plivance na ulici...

Radost z ocenění brzy vyprchala...
Radost z ocenění brzy vyprchala... (ČTK)

Herce si oblíbil nejen národ, ale i hlava státu. Před časem ho totiž pozvala na Hrad a dekorovala metálem. Nadšení z ocenění ovšem brzy vzalo za své...

„Vůbec jsem netušil, co způsobí za poprask. Někteří kolegové dělali dusno, a nejen oni, takže jsem si říkal, že to byl spíš polibek smrti," zavzpomínal Luděk Sobota (74) na své dekorování metálem od Miloše Zemana (73) v magazínu MfD a pokračoval: „Ale snad ještě větší humbuk vyvolalo, když jsem pak v televizi řekl, že budu volit Zemana! Volil jsem ho nejen proto, že mi dal tu cenu. Na tuhle otázku jsem řekl: „Zaprvé, protože má sociální cítění, zadruhé, že má smysl pro humor a zatřetí, že říká věci na rovinu". Nechtějte vědět, co následovalo. Jedna baba si přede mnou a mojí ženou dokonce odplivla, když jsme vyšli z baráku. A přitom vyštěkla: „Tak smysl pro humor? Fuj, styďte se!" popsal incident herec.



Přečtěte si
oldedek
19. 5. 2018 • 10:23

Kéž by jste pane Bartoši dostali alespoň na chvíli rozum a nedali možnost komoušům neomaleně vydírat a nepustili je ani kapku k "lizu" ... 1. Nové volby by stejně vzhledem k našim hloupým spoluobčanům zase vyhrál Babiš - má na nové volby nejvíce peněz 2. Zabráníte našemu rozumprdovi Mýlovi možnost vytvořit prezidentskou vládu - to by jste Mýlovi možná překazili i pozvat tanky a... 3. Budete moci se stát s Vaší kontrolou a názory odkrývat šméčka Hradu, SPD a strany pod vedením pana Falbra, Semelové, Grebeníčka, Foldyny ... 4. A po zvolení budete mít čas se dostat do formy, která Vám pak dovolí přinést a vysvětlit Váš mladý přístup k politice a nechat v pokoji umřít staré dinosaury ... aj.,aj.,aj.,aj., Prosím ...

jity
19. 5. 2018 • 09:05

Určitě ti, co panu Sobotovi nadávají mají plnou hubu demokracie. Je to jeho věc, že si vzal metál, nemusím souhlasit, ale plivat před někým kdo mi nic neudělal je úroveň IQ houpacího koně.

j.p.toman
19. 5. 2018 • 09:02

Proč by i šašek nemohl dostat někdy nějakou cenu?

avina
18. 5. 2018 • 20:20

Ti, co volili Drahoše / Schwarzenberga s jeho milenkou J.Vopěnkovou/ stále trpí komplexem z prohry. Vulgárnost ,útoky.....stále provází jejich úděl :prohráli!. Byli zvyklí, že Venca flaška vyhrál rozdílem 1 hlasu-zavřeli Sládka, podpořili ho komouši. Druhá výhra Klause, prohra Zemana- zrada členů ČSSD. Pohoda, že MZ je 1. prezidentem z přímé volby občanů a že volbu znovu obhájil. Zakomplexovaní- prohráli, trpí, dobře jim tak!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.