Vědma slavných Jana Skálová (†69): Z karet vyčetla vlastní smrt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vědma slavných Jana Skálová (†69): Z karet vyčetla vlastní smrt

Kartářka Jana Skálová zemřela v bolestech
Kartářka Jana Skálová zemřela v bolestech (archiv Jany Skálové, archiv)

Z toho až mrazí! Kartářka slavných Jana Skálová (†69), která o víkendu podlehla rakovině, svou smrt našla v kartách. Deníku Aha! to potvrdili její nejbližší.

„Karty jí minulý měsíc ukázaly, že bude žít dál, ale v jiném světě. Je to hrozné,“ svěřil deníku Aha! vnuk Skálové Petr. Podle členů rodiny byla předpověď vlastní smrti pravděpodobně její poslední věštbou.

Kartářka, která vyvěštila smrt Ivety Bartošové (†48) nebo miminko Moniky Absolonové (41), pak několik týdnů umírala v bolestech v nemocnici „Babičku jsem moc miloval. Je to neskutečná bolest... Tolik jsem jí to chtěl ještě říct. Už jí nikdy nebudu moci dát pusu a obejmout ji,“ posteskl si uplakaný vnuk. On i další členové rodiny, kamarádi a kolegové se s Janou Skálovou rozloučí zítra ve strašnickém krematoriu v Praze. Obřad začne ve Velké síni ve 12 hodin.



Přečtěte si
defakto
17. 5. 2018 • 22:21

... je mi líto , že pani Skálovou už nikdy v Tv neuvidím . Byla velmi příjemná , kartám rozuměla a snažila se poradit každému , kdo se na ní obrátil s jakýmkoliv problémem.Byla velmi činorodá , chtěla toho stihnout hrozně moc. Měla všude spoustu přátel a lidí kteří se na ní obraceli ve dne i v noci. Bude chybět nejenom své rodině , ale i nám obyčejným divákům , kteří jsme ji měli rádi .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.