Michal David (57): ZAŽÍVÁ TEROR! A přišel o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal David (57): ZAŽÍVÁ TEROR! A přišel o prachy!

Každé vyzvánění mobilu ho ale přívádí k šílenství.
Každé vyzvánění mobilu ho ale přívádí k šílenství. (Foto ara)

Čísla mobilu, které měl přes dvacet let, se nechtěl za nic na světě vzdát. Když mu ale denně volalo ke stovce neznámých lidí, Michal David (57) se ho musel zbavit a pořídit si nové. Teror v podobě telefonní smrště spískala jeho nadšená fanynka.

„Pověsila moje číslo na webové stránky. A ještě k tomu s dovětkem: Myslím, že tohle číslo je na Michala Davida. A pak to nastalo!“ posteskl si deníku Aha! hitmaker. Fanynku, která mu zavařila, zná a ví, jak se jmenuje. „Jméno si ale nechám pro sebe. Nejsem jako ona,“ podotýká David.

Neznámá telefonní čísla nejdříve zvedal a na fanoušky byl milý. Když se ale jejich počet stupňoval a přerostlo to v teror, brát je přestal. A tak se stalo, že přišel o mnoho lukrativních kšeftů! „Nemohl jsem ale jinak, musel jsem si číslo změnit,“ komentuje zpěvák, který je z celé situace nešťastný. Ne všechny kontakty měl uloženy, takže mnoha důležitým lidem nemohl poslat nové číslo. A to znamená ztrátu dalších kšeftů...

„Co se dá ale dělat,“ konstatuje suše David. Má totiž před sebou open-air turné devatenácti koncertů, které startuje už 1. června ve Svojšicích u Pardubic. „Počet volajících neznámých čísel by se tedy stále zvyšoval, a to bych se zbláznil,“ říká hitmaker, který už teď s novou kapelou pilně na turné zkouší.

„Je to moje první open-air v životě a chci, aby bylo opravdu bombastické,“ tvrdí. Turné pojede v červnu a září. „Červenec a srpen chci mít volný pro rodinu, na pár výjimek. Třeba 20. července zpívám na Konopišti společně s Thomasem Andersem z Modern Talking, to si přece ujít nemůžu nechat ujít!“ říká David. „A zrovna Thomasův management se mi teď nemůže dovolat, protože jsem si jeho číslo neuložil!“ dodává dopáleně.

K soudu to hnát nebude

Zveřejnit číslo něčího mobilního telefonu na webu není trestný čin. Podle JUDr. Jana Černého by ale hitmaker mohl podle občanského zákoníku žádat náhradu škody, která mu zveřejněním jeho čísla vznikla. „Pokud by mohl dokázat, kdo jeho číslo zveřejnil a jaká škoda mu vznikla, má nárok na její náhradu. Tu by mohl požadovat dohodou. A pokud by druhá strana měla námitky, soud by s největší pravděpodobností vyhrál,“ sdělil Aha! renomovaný pražský právník. Co na to Michal David? „Tohle já v žádném případě dělat nebudu, to bych také mohl tu nadšenou fanynku zničit. Jen všechny žádám - vy všichni, kteří máte můj nový telefon, nikde ho nezveřejňujte, musel bych ho zase měnit. Děkuji!“

 Michal David zazpíval Zemanovi a jeho věrrným. "Miloši, ty na to máš"



Přečtěte si
oldedek
17. 5. 2018 • 11:50

No to je ale tragedie, no to je tragedie - jestli Míšánku zveřejníš svůj bankovní účet, pošlu na chleba ....

avina
16. 5. 2018 • 10:33

Pan MD vypadá na svůj věk pěkně, pohodově. Není to žádný ozenbouch, jako někteří v daném věku. Problém s mobilem chápu- stačí volání různých šmejdů....Je dobrý otec, děda, zpěvák,chlap.

aveneta
16. 5. 2018 • 10:17

No...to je k smíchu ty jeho starosti s telefonem, ale ony "celebrity" často řeší hovadiny....ale mají dvě jistoty v životě s každým byť sebeobyčejnějším člověkem....ta první - jejich hovno také smrdí a druhá půjdou do krechtu jako všichni !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.