Ivana Jirešová: Už s tím nadobro končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivana Jirešová: Už s tím nadobro končí!

Herečka už si dává pozor.
Herečka už si dává pozor. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, TV Nova)

Jako správná puberťačka si Ivana Jirešová zažila pořádnou rebelii. V jejím případě šlo o barvení vlasů. Experimentů s kadeřemi se opravdu nebála, a proto vyzkoušela pořádně bláznivé barvy… Až si vlasy zničila.

„Když jsem byla ještě jako náctiletá v divadle, nechala jsem si je obarvit úplně nabílo a pak jsem viděla, že jsou totálně mrtvé. Tenkrát před těmi šestnácti lety mi to zachránila řada Kérastase. To jsem šla poprvé do salonu a viděla jsem, že se dějí zázraky. Dřív to takhle nebylo. Když jste si zničila vlasy, byl konec. Mohli vás tak leda ostříhat dohola. Tady to najednou šlo. Pomalu, ale šlo to.

Musí se vám o ně ale starat mistr, který ty vlasy zná. Vím, že se kadeřníci dokážou splést, ale kdo tomu rozumí, tak to pozná,“ svěřila se Sedmičce Jirešová, která řadu let hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Vzhledem k tomu, že si prožila své, rozhodla se, že s experimenty nadobro skoncuje. Přeci jen by byla škoda, kdyby musela jít »na ježka«.

„Já jsem už odmala experimentovala s vlasy. Měla jsem je oranžové, bílé, zkoušela jsem všechno možné. To byl ještě závan mé nerozvážnosti, možná trochu revolty. Teď už jsem dlouho stejná. A myslím, že už nebudu experimentovat,“ dodala energická herečka.

 Ivana Jirešová z Ordinace: Přiznala rakovinu a tři operace!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.