Finanční problémy ho dostaly na samé dno: Kokta škemral u Partyšky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Finanční problémy ho dostaly na samé dno: Kokta škemral u Partyšky!

Gábina Partyšová, Josef Kokta
Gábina Partyšová, Josef Kokta (Foto Aha! - Jan Tůma/Body & Face, Daniel Černovský)

Říká se, že v nouzi poznáš přítele. To ovšem neplatí v případě Josefa Kokty (61) a jeho exmanželky Gábiny Partyšové (39). Během jejich manželství Kokta do Partyšové investoval možná i desítky milionů a nyní, když potřeboval pomoc on sám, ignorovala jeho prosbu  a nepodala mu pomocnou ruku.

V nejtěžších chvílích, kdy neměl ani na jídlo, se k němu otočila zády. Ignorace ze strany Partyšové přišla zrovna v moment, kdy Kokta potřeboval menší finanční výpomoc. „S Gábinou už nejsem tři roky v kontaktu. Ani telefonicky, ani si nepíšeme. Nepřejeme si k narozeninám, prostě nic. To, že se nebudeme kontaktovat, vyplynulo ze situace. Když jsem na tom byl opravdu špatně, měl jsem dluhy, tak jsem ji požádal o menší výpomoc, ale poslala mě do pr*ele,“ řekl pro eXtra.cz Kokta.

I přesto, že Kokta během jejich manželství investoval do své nynější exmanželky mnoho peněz a ani po rozvodu neodešla s prázdnou, bere rozumně, že jeho prosbu nevyslyšela a rozhodně svého rozhodnutí podat jí pomocnou ruku během manželství nelituje. „To je život. Kdybych teď měl desetinu toho, co se utratilo za deset let, kdy jsme byli spolu, tak si můžu vyskakovat. Ale ničeho nelituju. Měl jsem ji rád, tak jsem jí pomáhal jako své ženě. Stejně jsem se choval ke všem svým ženám. Že mi nechce pomoci, s tím nic nenadělám, musím makat a vyřešit své problémy sám,“ řekl eXtra.cz Kokta.



Z jakého důvodu se takto Partyšová rozhodla jednat, není známo. Jednou z možností je, že stále nezapomněla, jakou ostudu jí Kokta způsobil se svou nynější partnerkou. Tehdy se totiž z toho stal celonárodní skandál. Nyní oba žijí své životy a do existence druhého se nepletou. „Rychle se pak vdala, žije jiný život, já jí do něj nebudu zasahovat,“ dodal Kokta pro eXtra.cz.

Na video s Gábinou Parytšovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
16. 5. 2018 • 20:20

carlae: Zadlužená Štikova rodina nastrčila mladou v domnění, že zbohatnou, když s dědkem Koktou těhotní. Taky Partyšové nefandím, ale udělala dobře, že poslala Koktu do pr....

EM1234
16. 5. 2018 • 12:03

Chtěl mladou, má mladou. Za tu ostudu, co jí proved... dobře mu tak, Škaredej a blbej prďola, který dokázal mraky peněz chytře prošustrovat? .. Ne že bych ji nějak fandila, ale stará se o syna a na něj musí mysle a taky pořád maká, nefláká se. . Kdo ví jestli na něj něco platí . a ještě by chtěl peníze. Co si o sobě myslí. Jo a pročpak nežádal ty dvě předchozí manželky -

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.