Svatební šaty pro Meghan jsou hotové: Čekají na schválení od královny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatební šaty pro Meghan jsou hotové: Čekají na schválení od královny!

Meghan Markle musí počkat na schválení.
Meghan Markle musí počkat na schválení.  (ČTK, Instagram)

Skoro všechna tajemství okolo svatby roku již byla prozrazena, zbývá jen odhalit podobu svatebních šatů nevěsty. Britský tisk si je jistý, že róbu Meghan Markle (36) ještě před velkým dnem přijde omrknout a schválit samotná královna.

Meghan se bude 19. května vdávat za britského prince Harryho (33) na hradě Windsor. O podobě a návrháři jejich svatebních šatů se zatím jen spekulovalo. Velkým favoritem je módní salon Ralph & Russo, který potvrdilo hned několik zdrojů blízkých královské rodině. Je jasné, že Meghan a Harry by chtěli, aby svatební šaty byly totálním překvapením pro všechny až do posledních sekund, ale monarchie je monarchie a královna (93) bude chtít mít poslední slovo.

Ručně šité

Stejně tak, jak ho měla v případě svatby Harryho staršího bratra, prince Williama (35), v roce 2011. Tehdy si byla prohlédnout róbu dnešní vévodkyně Kate (36) od návrháře Alexandera McQueena tři týdny před veselkou. A po chvilce vynesla své královské »yes«! Proto se očekává, že Alžběta II. už brzy dostane svatební šaty Meghan ke konečnému souhlasu . Uznávaný královský komentátor Omid Scobie mezitím vyjevil, že svatební šaty Meghan už jsou hotové a odzkoušené. Jsou prý ručně šité, bohatě zdobené a vyšly na v přepočtu 3 miliony korun.

Více o svatbě najdete ZDE!

 Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.