Rytmus PROMLUVIL! Tohle bude krásnou Jasminu bolet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rytmus PROMLUVIL! Tohle bude krásnou Jasminu bolet

Rytmus.
Rytmus. (Instagram)

Dlouhých sedm let tvořil rapper Rytmus pár se zpěvačkou Darou Rolins. Jejich rozchod ale nepřišel jako rána z čistého nebe.  V době, kdy o rozchodu informovali, měli mít oba už to nejhorší za sebou. Mezi žhavé drby momentálně patří informace, že Rytmus randí s moderátorkou SuperStar Jasminou Alagič. Pokud s ním měla moderátorka opravdu nějaké plány, budou ji jeho slova sakra mrzet.

Ve slovenském pořadu Top Star Patrik Vrbovský potvrdil, že mezi ním a Darou Rolins není žádné napětí nebo nenávist. „Už jsem dávno za tím. Už když jsme to oficiálně dali na sociální síť, tak už jsme dávno před tím byli zatím,“ uvedl Rytmus.

Rozpovídal se i na téma jeho další přítelkyně. Médii sice proletěla informace, že Rytmus už randí s Jasminou Alagič. Krásná moderátorka SuperStar dokonce potvrdila, že se s Patrikem zná. Jejich vztah by navíc nepřekvapil ani Daru Rolins. „Já bych se do ní taky zamilovala, takže se Patrikovi vůbec nedivím, že jí registruje,“ prozradila slovenskému Novému Času.

Jenže Rytmus si stojí za svým a o žádné nové přítelkyni nechce ani slyšet. „Ne, nemám frajerku. Zatím jsem sám. Já jsem takový rodinný typ, vždycky jsem měl jen dlouhé vztahy,“ prozradil v TopStaru.

Moderátorka Jasmina Alagič v SuperStar!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
malavelka
5. 7. 2018 • 13:05

Jako krásné s e již příliš dlouho označují hubené a přerostlé dívky. Neměl by to být vzor a model krásy. Jak se zasloužit o to, aby se na krásu nahlíželo již trochu jinak, nebo aby to alespoň neby takový diktát s jediným nasměrováním ? Proč reklamovat jediný typ, když krása je určitě mnohem širší pojem?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.