Utajený šéf: Ředitel skončil mezi výkaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Utajený šéf: Ředitel skončil mezi výkaly!

Z elegantního ředitele se na pět dní stal nezaměstnaný chlap.
Z elegantního ředitele se na pět dní stal nezaměstnaný chlap. (Foto TV Nova)

Z vyvoněné kanceláře mezi fekálie. Tak dopadl v další epizodě reality show Utajený šéf Petr Benáčan (39). Ředitel společnosti nabízející pronájem mobilních toalet si vyzkoušel práci s výkaly.

Vždycky chtěl být manažerem v zahraniční společnosti, kde by mohl utvářet a měnit věci. Nakonec se ocitl ve firmě, kterou živí lidský odpad. „To, že nakonec skončím u ho*en, mě vážně nenapadlo,“ přiznal bez servítků.


V přestrojení v rámci reality show zjišťoval, jak pracují jeho podřízení. A bylo to pět dní smradlavé dřiny. Zvlášť, když ho svérázný servisní technik Josef odvezl do lesů, kde vlastní silou musel naložit přeplněné záchody. „Se mi zdá, jako by si byl nějakej inženýr, ty vo*e, protože si hned začal vymýšlet nějaký kraviny. Prostě to musíš naložit a je to,“ rozčiloval se Josef Bárta na konto svého šéfa. Jak to celé jeho nadřízený zvládl, uvidíte už dnes večer na TV Nova.

Na video z reality show Utajený šéf se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.