Mladík (24) se stal mořským panicem: Od devíti let používá ploutev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladík (24) se stal mořským panicem: Od devíti let používá ploutev!

Douglas Borges rád ukazuje svůj ocas.
Douglas Borges rád ukazuje svůj ocas. (Foto Profimedia.cz, koláž Aha!)

Už od devíti let se označuje za mořského člověka. Douglas Borges (24) z Brazílie miluje potápění a řadu let ho fascinují mořské panny. Jeho vášeň dosáhla takových rozměrů, že se rozhodl stát se jednou z nich. Kromě barevného ocasu a šperků z mušliček má dokonce i pro případ nebezpečí trojzubec.

"Miluju oceán, mořský život a pláž. Žiji jeden blok od pláže Copacabana a vždycky používám své mořské ocasy k plavání,“ řekl Borges Daily Mailu.

„Od doby, kdy jsem byl malý devítiletý kluk, fascinovaly mě příběhy a obrázky mořských panen. Je úžasné vidět krásnou ženu s dlouhými vlasy, jak brázdí oceány a je silná a soběstačná. Je napůl ryba a napůl žena, jak úžasné to je!“ řekl Douglas Daily Mailu. Borges svou vášeň prožívá již od dětských let. Jako malý kluk si vyráběl ocas z dek nebo ručníků. V roce 2016 si pak začal vyrábět profesionální ocasy sám. Kvůli netradičnímu koníčku si Douglas od svého okolí vyslechl spoustu posměšků a urážek.
Někteří lidé Borgese označují za „hloupého gaye“ a již několikrát se stal terčem posměchu a utlačovaní. Mořský panic si s tím však neláme hlavu a věří, že se svému koníčku bude věnovat ještě hodně dlouho.
Douglas tvrdí, že mořskou pannou nebo mořským panicem se může stát každý bez rozdílu pohlaví, rasy nebo sexuální orientace. Jediné, co každý člověk k proměne potřebuje je mít pořádný ocas. Ploutev je totiž základ.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.