Babi Štiková (45) promluvila: Ornella (25) v slzách! Sociálka za dveřmi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Babi Štiková (45) promluvila: Ornella (25) v slzách! Sociálka za dveřmi?

Monika Štiková má výhrady k výchově vnuka.
Monika Štiková má výhrady k výchově vnuka. (Foto: Robert Klejch, FTV Prima )

Pro slávu a peníze se rozhodli natočit reality show Štiky.  Jaký vliv na jejich rodinu bude tato akce mít, ale zřejmě netušili. Při praní špinavého prádla mezi Monikou Štikovou a její dcerou Ornellou Koktovou už totiž došlo i na výchovu malého Qunetina.

V rodině Štikových je opravdu živo. Vzduchem létají nadávky, výhružky a občas i facky. O tom v jakém prostředí vyrůstá malý Quentin, si může každý udělat obrázek sám. Jeho babička Monika Štiková si ale myslí, že chyba je i někde jinde. „Jsi špatná máma! Dítě vypouštíte, radši se věnujete Facebooku a internetu!“ vytkla Ornelle Koktové ve studiu Blesku.

„Quentin je nezvladatelnej, neumí ani pořádně mluvit! Potřebuje odbornou péči! Pro tebe je první kůň, pak pes, pak Pepa a na syna se*eš,“ vytkla Monika dceři a dodala, že ani výchova Josefa Kokty není úplně ideální. „Je na kameře, jak na narozeninách dostane od Pepy facku a řve na něj: Ty kriple, ty debile, půjdeš do diagnosťáku,“ prozradila chlapcova babička.

Ornella, která přiznává, že její syn nemá rád křik, měla slzy na krajíčku. „Seš hrozná čarodějnice! Nebudu ti Quentina dávat, čůzo,“ bránila se před kamerou. Jestli po těchto výstupech nezazvoní u jejich dveří sociálka, mohou si gratulovat!

Video: Válka Štik v redakci Blesku: Pepa zbil Quentina, vznesla drsné obvinění Monika

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
13. 5. 2018 • 16:11

Milá Ornelllko, já vím, že se inspiruješ rodinou Kardashianových, ale tudy cesta nevede. Kdy nám ukážeš nějaké své nahé fotografie?

-bello-
9. 5. 2018 • 01:21

Já na TV nekoukám, ale i tak nevím o nich nic. Je tu někdo, kdo by mi osvětlil ( vážně to myslím), jak se najednou ocitl Štika s tou svou Štikovou mezi VIP? Kdo je zval na akce?Proč?Co vlastnili ? A proč lezli mezi umělce šoubýzu?Měli vůbec nějaké povolání?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.