Oblíbená seriálová herečka (†43) podlehla rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Oblíbená seriálová herečka (†43) podlehla rakovině!

Catherine Godbold podlehla rakovině.
Catherine Godbold podlehla rakovině. (Foto ara)

Svůj boj nad zákeřnou nemocí znovu nevyhrála. Austrálska herečka Catherine Godbold (†43) po těžkém boji podlehla rakovině. O smrti herečky informovala její rodina.

Krásné herečce nádor na mozku diagnostikovali v květnu 2007. "Byl to hrozný šok, když jsem to zjistila, že jsem nemocná. Protože jsem mladá a zdravá, mám mnohem větší šanci, že nemoc porazím,“ řekla tehdy herečka podle Express.co.uk.

Catherine nastoupila na léčbu do nemocnice v Melbourne, kde také proběhla operace. Lékaři nádor úspěšně odstranili, ale v lednu letošního roku přišla zdrcující zpráva. Rakovina se vrátila! V lednu 2018 byla Catherine v nemocnici se zlomeninou nohy, díky vyšetření, které musela herečka podstoupit, zjistili lékaři, že zákeřná nemoc je zpět. Rodina je ze smrti herečky, která se do podvědomí diváku dostala prostřednictvím seriálu Home and Away (1990) a The Saddle Club (2001) zoufalá.

"Milovala zábavu a měla velmi dobrý smysl pro humor. Nechtěla vzdát svůj boj s nemocí,“ napsal její nevlastní otec Ross Mitchell podle pluska.sk. Ze smrti herečky jsou nešťastní i její fanouškové, kteří na sociálních sítích zanechávají dojemné zprávy. "Odpočívej v pokoji, byla si velkou součástí mého dětství," napsal jeden z fanoušků.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.