Polívková v novém filmu Po čem muži touží: Aničko, co schováváš pod košilí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Polívková v novém filmu Po čem muži touží: Aničko, co schováváš pod košilí?

Langmajer se proměnil v Polívkovou a Hádek pak zkoušel, co má pod blůzičkou.
Langmajer se proměnil v Polívkovou a Hádek pak zkoušel, co má pod blůzičkou. (Foto: Fenix Film/V. Resler, Herminapress.cz)

Na natáčení lítala jedna facka za druhou. Anna Polívková (39) ukázala  ráznou ruku Oldřichu Navrátilovi (65), ovšem v reálu by si ji spíš zasloužil Matěj Hádek (42). Tomu by určitě ráda »pohladila« tvář. Vždyť jí v jednom kuse sahal na prsa.

Jenže v tom byl úplně nevinně! Jen plnil pokyny režiséra Rudolfa Havlíka (42), který mu osahávání Aničky předepsal. Plavovláska musela jeho doteky strpět, jakoby o nic nešlo. Nehraje totiž žádnou »upejpavku« z nedělní školy, ale chlapa v ženském těle. A co se nedostalo Hádkovi v kůži filmového automechanika, odnesl Oldřich Navrátil coby člen redakce lechtivého časopisu Playboy, který s ní okatě flirtoval.

Toho totiž mohla dcera Bolka Polívky (68) za přílišnou dotěrnost zchladit políčkem. Když už nebyla Anička v rozpacích z doteků kolegů, musela skousnout, že ji štáb neobsadil do role atraktivní femme fatale, ale znovu vyfasovala kontroverzní roli. Ve filmu Po Čem muži touží sice vybočí ze série svých filmových zoufalek, jenže hraje chlapa v ženském těle. Po tahu s kamarádem Hádkem se do ní v bláznivé komedii převtělí Jiří Langmajer (51) coby charismatický cynik Karel Král.

Langmajer už neriskoval
Jednou už se mu adrenalinové kousky před kamerou vymstily – před 11 lety si při natáčení ošklivě poranil páteř. Tentokrát byl tak Jirka Langmajer obezřetnější a filmovou autohavárii nechal kaskadérovi. Zato prolézání okénkem nabouraného auta si vyzkoušel na vlastní kůži. Stejně tak se po hlavě vrhl i do filmové rvačky s Jiřím Havelkou.  


O čem to bude
Sarkastického sympaťáka Karla Krále (Jiří Langmajer) vytočí exmanželka s dcerou, nabourá ho neznámá žena, k tomu dostane vyhazov z postu šéfredaktora Playboye kvůli průšvihům a na jeho místo je dosazena pohledná mladá Leona (Táňa Pauhofová).  Problémy vyřeší po chlapsku, společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se opije a přeje si, aby se stal ženou, protože ty to mají v životě mnohem jednodušší a on na ně dojíždí. Ráno Karel zjistí, že se mu zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) přání vyplnilo a probudí se v ženském těle (Anna Polívková). A Hádek pak »zkoumá«, jak to s tím jeho ženstvím vlastně je...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.