Tereza Hofová (38): Z uhlazené advokátky šedivá hipísačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tereza Hofová (38): Z uhlazené advokátky šedivá hipísačka!

Tereza Hofová
Tereza Hofová (Foto Facebook)

Vrátila se do zajetých kolejí. Hned, jak padla poslední klapka seriálu Dáma a Král, zahodila Tereza Hofová (38) zjevně hřeben a také všechnu barvu na vlasy. Představit svůj nový film teď herečka vyrazila tak, jak se cítí nejlépe – s bujnou hřívou plnou šedin.

„Můj přirozený vzhled příliš nezapadá do českého mainstreamu, takže mám vždy s hlavní maskérkou nástup o dvě hodiny dřív než zbytek štábu, rovnáme a barvíme vlasy,“ posteskla si loni v říjnu. Tehdy se totiž kvůli roli advokátky Lenky Braunové v detektivním seriálu musela podvolit vůli štábu. A šediny skrýt pod tmavou barvu. Uhlazený vzhled si podle všeho ale vůbec neoblíbila! Na tiskovsku k novému filmu Bůh s námi dorazila opět tak, jak je zvyklá. S neupravenou hřívou plnou stříbrných nitek. I když by nad její divokou imagí kdejaký kadeřník asi šílel, Tereza je takhle zjevně spokojená.

 Zkrvavená Eva Josefíková s nožem v ruce v seriálu Dáma a Král!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.