87. narozeniny Jiřiny Bohdalové: Proč jí nikdo nepopřál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

87. narozeniny Jiřiny Bohdalové: Proč jí nikdo nepopřál?

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (herminapress.cz)

Nohy na stůl si nedala ani na narozeniny. Před zástupem gratulantů Jiřina Bohdalová utekla na divadelní prkna. Mejdan, na kterém poteče víno proudem, slibuje až za tři roky. Jeden z mála, kdo jí stihnul doma popřát, byl tak vnuk Vojtěch (24).

Žádné hromadné rozesílání pozvánek, zástupy gratulantů, ani krájení obřího dortu. Na dotaz Aha!, jak oslavila svůj další rok, herečka odpověděla se smíchem: „No přece prací! Večer jsem hrála Generálku na Jezerce, takže jsem to oslavila s opravdu dobrými diváky a v celém kolektivu mých kolegů. Bylo to moc příjemné.“ Plány nezměnila ani druhý den. „To jsem v České televizi točila svůj pořad Hobby naší doby, kde jsme taky nakrojili dort. Stačí mi to jenom takhle. Až za tři roky budu oslavovat i vínem,“ prozradila Bohdalová.  


Vděčná za cokoli

Přestože svým narozeninovým dnem chtěla proplout v tichosti, o překvapení se jí postaral milovaný vnuk Vojta. Ten slavnou babičku »přepadl« doma s orchidejí. „Jsem děsně vděčná za to, když si vzpomene kdokoli a přinese mi kytičku. Radost mi samozřejmě udělal,“ dodala Jiřina skromně. „To víte, že s rodinou půjdu na oběd, ale nic velkého. To já dělám po pěti letech,“ uzavřela máma herečky Simony Stašové (63).

Bohdalová pokřtila knihu o Vorlíčkovi: Točila jsem pro něj zadarmo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.